Viisi vihjettä masterointiin Ateria Prep

Posted on

Viisi vihjettä masterointiin Ateria Prep

Koska asianmukaisen valmistelun on yksi kulmakivistä terveellistä ruokavaliota

Jos ensimmäisen kerran miettiä, mitä aiot syödä päivällistä on kun astut ovesta töiden jälkeen, kertoimet tehdä terveellisiä vaihtoehtoja ei ole käyttäjän puolesta. Kun einekset tai nouto on nopein ja helpoin vaihtoehto, niin se on vaihtoehto luultavasti kestää.

Onneksi on olemassa parempi tapa, ja se ei ole sellainen, joka liittyy ruoanlaittoon tyhjästä jokainen ilta. Prepping useita aterioita etukäteen viikoittain vie sinut nopeutettua terveellistä ruokavaliota, koska syö niitä aterioita sitten tulee yhtä helppoa kuin einekset, nopeammin kuin take away, ja terveellisempää ja halvempaa kuin molemmat.

Uusi ateria prep? Näin pääset alkuun.

1. kartoittaa viikko

Ennen kuin nostat lastalla vihaa, se kannattaa tarkistaa oman aikataulun nähdä, kuinka monta yötä on milloin saatat olla tiukan paikan tulla dinnertime. Voisit olla enemmän vapaa iltaisin ruoanlaittoon kuin luulet, ja ei ole mitään järkeä prepping laaja valikoima aterioita vain koskaan syödä niitä. Tässä vaiheessa sinun täytyy myös päättää, jos olet vain prepping illallisia, tai jos haluat lounasta liikaa. Kun olet karkea aterioiden määrä mielessä, on aika lyödä keittiöön.

2. Estä varata Regular Weekend Slot

Sunnuntai on parhaaseen aterian prep. Silloin useimmat meistä on enemmän kuollut aika ja jos olet oppinut perusasiat keittiössä voit valmistaa tarpeeksi sunnuntaina viikolla. Kypsennä kaikki liha keskipitkän harvinaisia, joten kun kuumenna mikroaaltouunissa se maistuu hyvältä olematta kuivia eikä kumimainen. Roast koko tarjotin vihanneksia – bataatit, squash ja parsakaali ovat kaikki hyviä ehdokkaita – ja sitten jakaa ne kannelliseen pusseihin. Jätä riittävästi jääkaappiin maanantaina ja tiistaina ja aseta loput pakastimeen. Joka päivä siirtää osa jääkaappiin, joten se on valmis seuraavaan päivän.

3. Mieti Valikko

Kaikkia aterioita maistuu paremmalta muutaman päivän jääkaapissa, mutta toiset kuivuu ja menettää kaikki maku mennessä, kun se tulee syömään niitä. Pääsääntöisesti, kastike-raskas ruokia kuten curryt, chilejä, keittoja ja patoihin ovat hyvä vaihtoehto aterian prep, koska niistä tulee enemmän herkullinen päivittäin jääkaappiin. Tiettyyn rajaan asti, tietenkin. Ja puheen ollen …

4. Älä jätä Ruoka istumisesta liian kauan

Tarvitaan vain yksi bout ruokamyrkytyksen todella laittaa sinut pois koskaan syö jääneet taas, joten on järkevää. Saada ruokaa jääkaappiin nopeasti keittämisen jälkeen – kahden tunnin – ja yleensä syö sitä kahden päivän kuluessa. Voit aina kääntyä pakastimessa pitkän aikavälin varastointi, mutta varmista tallentaa oikean annoskoko koska sinun pitäisi välttää pakastetun ruoan lämmitys- useammin kuin kerran.

5. varastoida tallennusratkaisut

Hemmottele itseäsi erilaisia ​​vaihtelevasti kokoinen ja muotoinen kontit, jotta sinulla on mitä sinun täytyy jakaa osiin ja jopa jakaa ruokaa kuluessa kontti, jos et halua sitä saada sekaisin. Kätevin säiliöt ovat turvallisia mikroaaltouuni, pakastin ja astianpesukone. Ja tiivis, ilmeisesti.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.