Suurin Painonpudotus Workout virheitä välttää

Posted on

Suurin Painonpudotus Workout virheitä välttää

Joskus harjoitus paras aikeet menettää vähiten painoa. Mikä pahempaa on, että he usein nähdä ystäviään laihduttaa vain viikkoja sen jälkeen alkaa uusi harjoitusohjelma. Se voi olla turhauttavaa ja sekava.

Joten mikä tekee yhden laihtuminen workout suunnitelma tehokasta ja toinen epäonnistua? Tähän voi olla useita tekijöitä. Mutta monissa tapauksissa syy voidaan jäljittää yhteen näistä virheitä. Jos olet ollut vaikeuksia karistanut pari kiloa ja harjoitteluohjelman ei tuloksekkaasti, katso jos teet jonkin näistä yhteisistä harjoitus virheitä.

Pitäisikö minun työ joka päivä?

Se ei ole huono treenata joka päivä. Doing jonkinlaista liikuntaa joka päivä on fiksu kun yrität laihduttaa. Mutta jos haluat laihtua, toistaa samaa harjoittelun tilassa intensiteettiä tai kestoa päivästä toiseen ei toimi. Miksi? Kehosi sopeutuu päivittäin työmäärää ja osut pelätty laihtuminen tasangolla .

Korjaa tämä kömmähdys: Kehitä harjoitus aikataulu, johon eri toimintoja, eri sykealueilla ja eri istunnon pituudet. Jos esimerkiksi tavalliseen tapaan 40 minuutin kävely, pitää tätä toimintaa harjoitukseen aikataulun kaksi tai kolme päivää viikossa. Mutta kuten Lisähaasteena kävellä 60-75 minuuttia Eräänä päivänä viikossa.

Jäljellä päivinä, sekoita pyöräily harjoitus ja päivä kävellä / juosta välein . Jos olet terve niin voimakasta toimintaa, lisätä HIIT harjoituksia , joiden on osoitettu olevan tehokkaita rasvanpolttoa . Sisällyttämällä enemmän erilaisia oman aikataulun, voit treenata joka päivä ja välttää burnout.

Älä korvata syömällä enemmän 

Kun lisäät liikuntaa rutiini, nälkä yllättää useammin-varsinkin kun treenata joka päivä. Käsittelevät että nälkä voi olla vaikea kamppailu, koska siellä on usein pieni ääni sisällä pään, joka sanoo, ” en voi syödä mitä haluan, koska olen käyttänyt tänään .”

Tätä päättelyä on järkevää. Mutta jos yrität laihduttaa liikunnan, sinun täytyy saavuttaa tietty kalori vaje lopussa päivän. Jos tyydyttää liikunnan jälkeen nälkä korkean kalori elintarvikkeet tai jopa liikaa terveellistä ruokaa, sinun lopulta korvaa kaikki kaloreita paloi. Sitten sinun kalori vaje ja potentiaaliset laihtuminen katoavat.

Korjaa tämä kömmähdys: Ennen kuin aloitat tai muuttaa harjoitusohjelma, määrittää päivittäinen kokonaisenergiankulutus menoja . Voit laskea sen itse tai saada metabolinen testi tehty oikein ja ammattimaisesti, kuten personal trainer tai rekisteröity ravitsemusterapeutin. Kun aloitat harjoitusohjelman Varmista, että olet vain kasvaa ruoan saanti niin, että voit edelleen säilyttää kalori vaje lopussa päivän.

Alijäämä 500 kaloria päivässä tai 3500 kaloria viikossa pitäisi johtaa yhden punnan painonpudotuksen viikoittain.

Vältä Vino Koulutus

Hyvä kunto aikataulu sisältää kuntosalilaitteet (aerobinen) koulutus, voimaharjoittelua ja joustavuus työ (venytys) 0,1

Tämä tasapainoinen harjoitusohjelma varmistaa, että elimistö pysyy terveenä ja kunnossa. Mutta kukin näistä kolmesta komponentista on myös painonpudotuksen hyötyjä. Jos kitsastella yksi tai kaksi niistä, voit päätyä kanssa vino harjoitusohjelma etkä saada täyden laihtuminen edut harjoituskerroistasi.

Korjaa tämä kömmähdys: Useimmat laihtuminen harjoitusohjelmaa sisältävät aerobista toimintaa, joten on epätodennäköistä, että sinun täytyy lisätä sydän. Mutta sinun pitäisi myös varmistaa, että teet 2-3 päivää voimaharjoittelua, samoin. Jos aika on ongelma, tehdä piiri harjoitus ja täydellinen lyhyin välein voimaharjoitukset välillä 5-10 minuutin murtuu sydän. Sitten lopuksi jokainen harjoitus 10-15 minuutin venyttely jotta ylläpitämään tervettä nivelet ja vamman-vapaa elin.

Ei alenneta käyttämättä jättämisen liikuntaa

On hienoa, jos mennä kuntosalille joka päivä ja täydellinen tappaja harjoitus-ellei loppuratkaisu on, että vietät loppupäivän sohvalla. Jos kompensoida workout vähentämällä määrä ei-liikuntaa liikuntaa että teet päivän aikana, teidän koko päivittäinen kalorien menot voivat päätyä sama kuin jos et olisi mennyt kuntosalille ollenkaan.

Korjaa tämä kömmähdys: käyttämättä jättämisen aktiivisuus lämmöntuotanto (laimentamaton) tulisi kattaa merkittävän osuuden kaloreita, että voit polttaa joka päivä. Kun NEAT vähenee, aineenvaihduntaa hidastuu, et polttaa niin monta calories2 joka päivä ja et menetä paino.

Jos liikuntaa valua voit väsyksiin, se voi olla aika arvioida uudelleen ohjelmaan. Varmista, että korkean intensiteetin harjoitukset ovat suhteellisen lyhyitä ja että myös joitakin helppo talteenotto viikonpäivinä antaa kehon mahdollisuus toipua ja rakentaa.

Pidä myös mielessä, että se ei ole aina harjoitus, joka aiheuttaa puute NEAT. Joskus valinta makasi sohvalla tai istua tuolilla koko päivän tehdään tavan vuoksi ennemmin kuin aito väsymys. Yritä ohittaa päiväunien ja mennä energisoiva kävellä sijaan. Jumissa töissä? Katso jos voit käyttää pysyvän työaseman tai tehdä lyhyitä taukoja päästä pois tuolin ja liikkua.

Rethink täydennykset ja Urheilujuomat

Onko tankkauksen aikana tai sen jälkeen workout urheilujuomaa tai baareissa? Jos näin on, olet todennäköisesti pyyhkien kalori vaje että juuri earned.3 Joskus urheilijat tarvitsevat urheilujuomat, mutta useimmille kuntoilijoille vesi on paras valinta nesteytyksestä. Ja treenin jälkeiseksi ruokavalion lisäosa on luultavasti ei auta myöskään. On satoja tuotteita markkinoille, ja valitettavasti useimmat heistä tee mitään vaan tehdä tyhjiä lupauksia ja tyhjentää lompakon.

Korjaa tämä kömmähdys: investoinnin sijasta baareja, juomia tai lisäravinteet, investoida vierailua akkreditoitu urheilu ravitsemusterapeutin tai rekisteröity ravitsemusterapeutin. He auttavat sinua tekemään, että saat tarpeeksi oikeanlaista kaloreita toipua riittävästi irti harjoitus. Ne voivat myös auttaa sinua purkaa ja ehkä paljastaa väitteet ja täydentää, että haluat käyttää.

Final Thought

Riippumatta kokosi, liikunta on aina osa päivittäistä rutiinia. Koet lukemattomia terveyshyötyjä jos osallistua liikuntaa päivittäin. Mutta jos olet osallistutaan harjoitusohjelma nimenomaan laihtua sinun täytyy olla erityisen varovainen optimoida suunnitelman tavoitteen saavuttamisessa. Tee vain muutamia pieniä muutoksia, jotta nämä yleisiä virheitä, ja olet todennäköisesti nähdä tuloksia asteikolla.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.