Største Vekttap Workout feil å unngå

Posted on

Største Vekttap Workout feil å unngå

Noen ganger utøvere med de beste intensjoner mister minst mulig vekt. Hva er verre er at de ofte ser sine venner slanke seg bare uker etter at du starter et nytt treningsprogram. Det kan være frustrerende og forvirrende.

Så hva gjør en vekttap workout plan effektiv og en annen mislykkes? Det kan være en rekke faktorer involvert. Men i mange tilfeller kan årsaken spores tilbake til en av disse tabber. Hvis du har vært sliter med å felle noen pounds og din treningsplan ikke gir noen resultater, se om du gjør en av disse vanlige treningen feil.

Bør jeg trener hver dag?

Det er ikke dårlig å trene hver dag. Gjøre noen form for fysisk aktivitet hver dag er smart når du prøver å slanke seg. Men hvis du ønsker å gå ned i vekt, gjenta den samme treningen modus, intensitet eller varighet dag etter dag vil ikke fungere. Hvorfor? Kroppen justerer seg til den daglige arbeidsmengden og du treffer den fryktede vekttap platå .

Løs dette bommert: Utvikle en treningsøkt tidsplan som innebærer ulike aktiviteter, ulike intensitetsnivåer , og ulike session lengder. For eksempel, hvis du vanligvis gjør 40 minutter gange, holder det aktivitet på trening planlegge to eller tre dager per uke. Men som en ekstra utfordring, gå i 60-75 minutter en dag i løpet av uken.

På de resterende dagene, bland i en sykling trening og en dag med tur / kjøre intervaller . Hvis du er frisk nok for høy aktivitet, legge HIIT treningsøkter , som har vist seg å være effektiv på å brenne fett . Ved å innlemme mer variasjon inn i timeplanen din, kan du trene hver dag og unngå utbrenthet.

Ikke kompensere ved å spise mer 

Når du legger til trening til rutine, får du sulten oftere, spesielt når du trener hver dag. Dealing med at sult kan være en oppoverbakke kamp, fordi det ofte er en liten stemme inni hodet som sier: ” Jeg kan spise hva jeg vil, fordi jeg utøves i dag .”

At begrunnelsen er fornuftig. Men hvis du prøver å gå ned i vekt med trening, må du oppnå en bestemt kaloriunderskudd på slutten av dagen. Hvis du tilfredsstille din etter trening sult med høy-kalori mat eller med for mye sunn mat, vil du ende opp med å erstatte alle de kaloriene du har brent. Deretter ditt kaloriunderskudd og potensielle vekttap forsvinne.

Løs dette bommert: Før du starter eller endrer treningsprogram, bestemme din totale daglige utgifter . Du kan regne det ut selv eller få en metabolsk test utført av en profesjonell som en personlig trener eller registrert kostholdsekspert. Når du begynner ditt treningsprogram sørg for at du bare øke matinntaket slik at du fortsatt opprettholde en kalori underskudd på slutten av dagen.

Et underskudd på 500 kalorier per dag eller 3500 kalorier per uke bør resultere i en ett pund vekttap hver uke.

Unngå skjev Training

En god kondisjon plan inkluderer kardiovaskulær (aerob) trening, styrketrening, og fleksibilitet arbeid (strekk) .1

Denne balanserte treningsprogram sørger for at kroppen holder seg frisk og passform. Men hver av disse tre komponentene har også vekttap fordeler. Hvis du spart på en eller to av dem, vil du ende opp med en skjev treningsprogram, og du vil ikke høste de fulle vekttap gevinsten av treningsøktene.

Løs dette bommert: De fleste vekttap workout programmer inkluderer aerobic aktivitet, så det er lite sannsynlig at du må legge til cardio. Men du bør også sørge for at du gjør 2-3 dager med styrketrening, også. Hvis tid er et problem, gjør en krets trening og komplett korte intervaller på styrkeøvelser mellom 5-10 minutters pakker med cardio. Deretter kan du avslutte hver trening med 10-15 minutter med tøyning, slik at du opprettholde sunne ledd og et skadefritt kroppen.

Ikke Reduser Non-Exercise fysisk aktivitet

Det er flott hvis du går til gym hver dag, og fullføre en killer workout-mindre utbetalingen er at du tilbringer resten av dagen på sofaen. Hvis du kompensere for treningen ved å redusere mengden av ikke-trening fysisk aktivitet som du gjør i løpet av dagen, kan din totale daglige kaloriforbruk ende opp med å bli det samme som om du ikke hadde gått til gym i det hele tatt.

Løs dette bommert: Non-treningsaktivitet thermogenesis (NEAT) bør utgjøre en betydelig andel av kaloriene du forbrenner hver dag. Når NEAT synker, stoffskiftet bremser, trenger du ikke brenne så mange calories2 hver dag, og du ikke ned i vekt.

Hvis dine treningsøkter tappe deg til det punktet av utmattelse, kan det være på tide å re-evaluere programmet. Sørg for at høy intensitet treningsøktene er relativt kort, og at du inkluderer noen enkle restitusjonsdager i løpet av uken for å gi kroppen en sjanse til å samle krefter og gjenoppbygge.

Også huske på at det er ikke alltid den treningen som er årsak til mangelen på NEAT. Noen ganger valget mellom å ligge på sofaen eller sitte i en stol hele dagen er laget av vane heller enn ekte tretthet. Prøv å hoppe på ettermiddagen lur og gå for en energigivende tur i stedet. Stuck på jobb? Se om du kan bruke en stående arbeidsstasjon eller ta korte pauser for å komme seg ut av stolen og bevege deg rundt.

Revurdere Kosttilskudd og Sportsdrikker

Har du fylle bensin under eller etter treningen med sportsdrikke eller stenger? Hvis ja, er du sannsynligvis slette kalori underskudd som du bare earned.3 I noen tilfeller idrettsutøvere trenger sportsdrikke, men for de fleste utøvere vann er det beste valget for fuktighet. Og innlegget ditt trening diett supplement er sannsynligvis ikke hjelper heller. Det er hundrevis av produkter på markedet og, dessverre, de fleste av dem gjør ingenting, men gjør tomme løfter og renne lommeboken.

Løs dette bommert: I stedet for å investere i barer, drinker, eller kosttilskudd, investere i et besøk med en akkreditert sport ernæringsfysiolog eller registrert kostholdsekspert. De vil hjelpe deg å sikre at du får nok av riktig type kalorier for å gjenopprette tilstrekkelig fra treningen. De kan også hjelpe deg med å dekode og kanskje avkrefte påstander om tillegget som du vil bruke.

endelig Thought

Uavhengig av størrelse, bør utøve alltid være en del av din daglige rutine. Du vil oppleve utallige helsemessige fordeler hvis du deltar i fysisk aktivitet hver dag. Men hvis du er engasjert i et treningsprogram spesielt for å gå ned i vekt må du være spesielt nøye med å optimalisere din plan for å møte dette målet. Gjør bare noen små justeringer, unngå disse vanlige feilene, og du er mer sannsynlig å se resultatene på skalaen.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.