Sådan Tæl kalorier korrekt

Posted on

Sådan Tæl kalorier korrekt

Hvis du er seriøs omkring at tabe sig, er det vigtigt, at du lærer at tælle kalorier korrekt. Mens processen kan synes meget simpel, er der en række almindelige fejl, som Dieters gør. Desværre kan disse brølere forsinke eller endda stoppe din slankekure fremskridt. Brug denne liste over kalorieindhold optælling dos og don’ts at sikre, at du ender med de rigtige tal til at skabe vægttab succes.

Det grundlæggende

Hvis du ikke er sikker på, hvordan at tælle kalorier, det bedste sted at starte er med dit daglige energibehov. Det er antallet af kalorier du skal spise hver dag. Der er forskellige måder at få nummeret, men mange Dieters vælger at bruge en online regnemaskine. Giv det en chance!

Når du ved, hvor mange kalorier du har brug for at bevare din vægt, fald du nummeret til at slanke. Hvis du ønsker at tabe en pund hver uge, sænke dit daglige kalorie behov med 500 kalorier hver dag. Hvis du ønsker at tabe to pounds per uge, derefter falde dine kalorie behov ved 1000 kalorier om dagen.

De fleste kvinder ender med en række omkring 1.200 kalorier om dagen for at tabe sig. Mænd ofte ender med et tal tæt på 1.800 kalorier om dagen for at tabe sig.

De fleste eksperter er enige om, at man ikke skal forbruge færre end 1000 kalorier om dagen, medmindre du er under behandling af en læge.

Når du ved, hvor mange kalorier du har brug for, skal du blot tælle antallet af kalorier i hver mad du spiser. Brug Ernæring Fakta etiketten for at få det nummer, eller brug en fødevare eller kost app i stedet.

Dos og Don’ts

  • Må ikke stole på hukommelsen. Uanset om du er på en diæt eller ej, er det svært at huske alt, hvad du spiser i løbet af dagen. Selv hvis du kan huske, hvad du spiste, er det næsten umuligt at huske , hvor meget du spiste med nogen nøjagtighed. Du er ikke tilbøjelige til at få et præcist kalorieindhold nummer, hvis din mad tidsskrift er ufuldstændig, eller hvis betjener størrelser er forkerte.
  • få en bærbar kalorie-tracking-enhed . Du er mere tilbøjelige til at få en nøjagtig registrering, hvis du notere ned de kalorier i dit måltid før du sætter dig ned for at spise. For at gøre dette, vil du ønsker at have en kalorie sporing metode, der går med dig overalt. Dette kan være en lille notesbog, som du smider i din pung eller det kan være en downloades app til din smartphone.
  • Må ikke bruge gætværk at bestemme portionsstørrelser . Folk har en tendens til at undervurdere deres fødevarer portioner. Og der er visse fødevarer, som vi har tendens til at spise for meget. Korn er et perfekt eksempel. Folk ofte hælde for meget korn i deres skål og derefter nødt til at genopfylde skålen flere gange.
  • investere i en køkkenvægt. Hvis du ønsker at vide, hvordan man tælle kalorier med mere præcision, vil en digital køkkenvægt gøre det trick. En skala vil hjælpe dig se præcis hvor stor en tjener størrelse virkelig er. Du behøver ikke at bruge køkkenet skala ved hvert måltid, men hver gang du spiser en ny fødevare, vejer en del af fødevarer, så du ved præcis, hvor meget at spise. Hvis du spiser mere eller mindre end portionsstørrelse angivet på ernæring fakta etiket, vil du være i stand til at få den rigtige kalorie tæller, hvis du ved præcis, hvor mange gram var i din servering.
  • Må ikke glemme at optage snacks eller nibbles. En almindelig fejl, som kalorie tællere er at ignorere små snacks eller nibbles. For eksempel kan du besøge en restaurant med en ven og vælger at springe dessert i et forsøg på at holde dit kalorie og fedt indtag lavt. Men hvis du har fat i en gaffel og spise et par bites af din spisestue partners dessert, de kalorier tæller.
  • lave en vane med at skrive alt ned. Hvis det går i munden, bliver det skrevet ned. Gør dette vane dit regel for kalorie optælling. Du vil måske blive overrasket over, hvor de små aflad hele din dag tilføje op til en stor forandring i dit vægttab resultater.
  • Du må ikke bryde banken at købe dyre værktøjer . Den bedste kalorie tracking værktøj for dig er ikke nødvendigvis den dyreste. Du kan finde forskellige gadgets og redskaber på alle pris punkt. Den ene, der virker, er den, du rent faktisk bruger. Du behøver ikke at bruge hundredvis af dollars for at få et værktøj, der er effektiv.
  • finde et værktøj, der passer til din livsstil. Online værktøjer kan arbejde for folk, der er foran en computer hele dagen. Andre Dieters, der er på farten hele dagen foretrækker måske at have en kost app til deres smartphone eller mobile enhed. Og for folk, der kan lide at bruge den traditionelle pen og papir metode, en lille notesblok fungerer godt. Sørg for, at den bærbare du vælger, er lille nok til at bære med dig i en lomme eller taske.
  • Må ikke begrænse dig selv til bare sporing kalorier. Din samlede kalorieindtag for hver dag er vigtigt for vægttab. For eksempel, at spise den rigtige mængde af protein er godt for Dieters der ønsker at få lean muskelmasse. 1 Og afhængigt af det værktøj, du bruger, kan du spore specifikke ting som calcium og natrium indtag. Du kan også sikre, at du får den rigtige mængde motion for vægttab.
  • mindst nedbryde de vigtigste næringsstoffer. Ud over at optage samlede kalorier, skal du sørge for at registrere protein, kulhydrat, og fedt gram for hver mad, du spiser. Trans fedt og fiberindhold er også gode numre at kende. Øge din fiber indtag og fjerne transfedt fra din kost vil hjælpe dig med at forbedre dit helbred. 1

Sidste tanke

Det er ligegyldigt, hvordan man tæller kalorier, uanset om du bruger højteknologiske apps eller en simpel pen eller papir metode. Prøv at være så konsekvent som muligt. En nøjagtig nummer vil hjælpe dig med at få de sundhedsmæssige eller vægttab resultater, du ønsker.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.