Nostella painoja laihtua

Posted on

Nostella painoja laihtua

Jos olet yrittäneet ja epäonnistuneet laihtua ennen, mahdollisuudet ovat olet yrittänyt tehdä sen entistä käynnissä tai pyöräily, erityisen hidas, pitkän matkan jogs tai ratsastaa.

Mutta vaikka vakaassa tilassa sydän – kun juokset, pyöräillä tai uimaan johdonmukaista intensiteetti huomattavan paljon aikaa – on monia terveydellisiä etuja, maksimoida rasvaa tappio ei ole yksi niistä. Sen sijaan sinun täytyy lyödä vapailla painoilla jos haluat karsia rasvaa nopeasti ja muuttaa kehon.

Eräässä tutkimuksessa, joka julkaistiin  Journal of Applied Physiology , ihmiset, jotka seurasivat vastarintaa koulutusohjelman lisätty enemmän lihaksia, vahvistui ja torched rasvaa. Koehenkilöiden voimakkuuden tasoja kasvoi 36%, ja ne  vähennetään rasvaa  keskimäärin 2 kg, vaikka niiden kokonaispaino ei muutu. Tämä tarkoittaa, että ne menettivät rasvaa mutta lisäsi lihasmassaa ja koska lihas on aktiivinen kudos, lepojaksojen energian menot (poltetut kalorit levossa) kasvoi 6,8% liikaa. Niin ei vain he saavat laiha, mutta niiden virtaviivainen elinten sitten auttoi heitä pysymään laiha.

6 Säännöt Lifting rasvaa tappio

1. Mene monen liikkua setit

Doing suoraan kolmessa yksittäisen hissi on oikea lähestymistapa rakentaa lihasvoima, mutta tekee eri liikkeitä peräkkäin – tai jopa tehdä monia eri hissien piirissä – on parempi tie noudatettava menettää vatsa on prioriteetti.

Yläjoukko on yksi siirto seuraa toinen vähän tai ei lainkaan levätä välillä ja voi joko kohdistaa sama lihas-ryhmä (esim kaksipäinen), antagonistisia lihasryhmiä (kaksipäinen ja triceps) tai ylemmän ja alemman runko-lihasryhmiä (biceps ja neloset) . Tri-sarja on kolme hissiä ryhmitetty vähän tai ei lainkaan levätä, kun valtava joukko on neljä tai enemmän liikkuu.

Melko kun jättiläinen joukko tulee piiri on semantiikka, mutta vaikutus on sama: suurensivat sykkeen ja lihasten väsymistä, mikä on avain luodaan edellytykset kehosi hyödyntää rasvavarastoja.

2. Tee kokovartaloharjoitusta

Rakentaa lihas, se on parempi keskittyä koulutukseen yhden tai kaksi lihasryhmiä kerrallaan viljellä niitä kovasti ja täysin käynnistää prosessin, joka luo uutta lihaskudosta. Mutta jos rasvanpolttoon on sinun keskittyä on järkevää tehdä kokovartaloharjoitusta aina mennä kuntosalille.

Kuten tekemässä supersets ja piirit, tämä johtuu sydän-pumppaus etuja – pitäen lepoajat lyhyt on jälleen tärkeä.

Työskentely yksilöllisempää lihasryhmiä jokaisessa harjoituksessa edellyttää myös energiankulutuksen koulutuksen jälkeen osana kehon toipuminen, joten voit jatkaa polttaa rasvaa.

3. tärkeysjärjestykseen yhdiste hissit

Jos haluat soihtu rasva nostaa sitten se syy liikkeet kahdessa nivelet – kuten  kyykky  (lonkat ja polvet) tai  yläpuolella paina  (ja olkapäissä) – ja joihin liittyy useita lihasryhmiä pitäisi ottaa suurimman osan kuntosali aikaa.

Syy on yksinkertainen: mitä enemmän lihakset, sitä enemmän painoa voit nostaa; mitä painavampi, sitä kovempaa kehon lihaksia työskentelee hallita sitä; sitä kovempaa sydämen ja keuhkojen on työskenneltävä pumppaa verta ja happea lihaksiin, sitä enemmän kaloreita voit polttaa harjoituksen aikana ja tunnin kuluttua istunto.

Tämä johtuu siitä, kehosi on lisätä aineenvaihduntaa – millä nopeudella poltat kaloreita – korjata vahinkoja lihaksia ja maksaa hapen velan harjoituskentältä. Voit silti tehdä eristyksissä – tai yhden nivel liikkuu – kuten  hauiskääntö  tai jalka laajennuksia , mutta niin lopussa workout kun raskainta on pussissa.

4. Vähennä paino

Tämä voi kuulostaa counter-intuitiivinen, mutta alentava määrä paino nostat avulla voit lisätä nopeutta, jolla voit polttaa rasvaa. On tärkeää edelleen nostaa raskaita tehdä lihaksia töitä, mutta vähentää vastarintaa hieman, onko se muurille, koneen tai pari käsipainot, voi tehdä painon helpommin hallittavissa ja voit keskittyä todella käyttää lihaksiasi nosta ja laske painon, eikä tarvitse huijata lomakkeen ja käyttää vauhtia saada se ja pitää se liikkuu. Näin saat enemmän todellisen laadun nosto tapahtuu aikana jokaisen asetettu.

5. Älä liioittele loput

Yksi parhaista tavoista polttaa niin paljon rasvaa kuin mahdollista painot istunto on pitää lepoaikaa välillä vahvistetaan mahdollisimman lyhyt. Antaa itsellesi vähemmän aikaa toipua edellisen sarjan ennen seuraavan pitää sykkeen korkealla, lisää hapen velan ja rekrytoi lisää lihassoluja auttaa siirtää painot joukkojen etenemisestä ja tulet yhä enemmän väsynyt.

Jos teet usean liikkua sarjaa tai piiri-tyylin sarjaa, yritä keskeyttää välillä kunkin yksittäisen liikkua, ja loput vasta päätyttyä täyttä tai piiri.

Kun olet väsynyt se saa houkuttelevaa laajentaa lepoajat, niin treenata ajastin varmistaa, että olet kiinni optimaalisen lepoaikaa rasvanpolttoon

6. Pidä istunnot lyhyt

Mitä pidempi istunto, sitä enemmän rasvaa poltat, eikö? Ei niin nopeasti. Kytke mentaliteetti pois laskemalla tuntimäärän olet ottamassa salilla ja sen sijaan kohti kuinka intensiivisesti harjoitella, kun olet siellä. Aidosti intensiivistä painot harjoitus voi kestävät paljon kauemmin kuin 45 minuuttia tunnissa, koska jos teet sen oikein, sinun on täysin väsynyt siinä ajassa. Tärkeintä on tuhlaa hetkeäkään niin pidät lihakset, sydän ja keuhkot työskentelevät niiden täydellä kapasiteetilla. Muista, olet siellä harjoitella kovaa ja sitten ulos taas, ei tuntikausia tee puolinaista nosto.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.