Največji Hujšanje Workout Napake Da bi se izognili

Posted on

Največji Hujšanje Workout Napake Da bi se izognili

Včasih, vaditelji z najboljšimi nameni izgubijo najmanj znesek teže. Še huje je, da pogosto vidijo svoje prijatelje slim navzdol samo tednih po zagonu novega programa vadbe. To je lahko neprijetno in zmedeno.

Torej, kaj naredi ena hujšanje načrt vadbe učinkovito in še enega ne? Tam bi lahko več dejavnikov. Toda v mnogih primerih lahko vzrok ugotoviti na enega od teh zmot. Če ste se trudijo, da shed nekaj kilogramov in vaša vadba načrt ne prinaša nobenih rezultatov, vidim, če ste kar nekaj od teh skupnih vaja napak.

Naj delam vsak dan?

Ni slabo za delo vsak dan. Narediti neko obliko telesne dejavnosti vsak dan, je pametno, ko ste poskušali slim navzdol. Toda, če želite shujšati, ponavljanje istega načina vadbe, intenzivnost ali dan trajanja po dnevu ne bo dela. Zakaj? Vaše telo se prilagaja dnevnega obsega dela in si udaril bala plato hujšanje .

Odpravi to zmota: Razviti urnik vadbe, ki vključuje različne dejavnosti, različne stopnje intenzivnosti in različne dolžine sej. Na primer, če normalno delati 40 minut hoje, da to dejavnost na svojem treningu urnik dva ali tri dni na teden. Ampak kot dodano izziv, hodi za 60-75 minut en dan v tednu.

Na preostalih dneh, premešamo v kolesarskem treningu in dan hoje / vodijo intervalih . Če ste zdravi dovolj živahna dejavnost, dodamo HIIT treninge , ki so se izkazali za učinkovite pri kurjenje maščob . Z vključitvijo več različnih v svoj urnik, lahko delo, vsak dan in se izognili izčrpanost.

Ne Nadomestilo, ki ga Jeste več 

Ko dodate vajo na svojo rutino, boste dobili lačen bolj pogosto, še posebej, če delate vsak dan. Ukvarjanje s tem lakote lahko navkreber bitko, saj je pogosto malo glas v notranjosti glave, ki pravi, ” da lahko jem kar hočem, ker sem danes izvaja .”

To utemeljitev smiselna. Ampak, če se potrudiš, da izgubijo težo z vadbo, morate doseči določen primanjkljaj kalorij na koncu dneva. Če potešite po vadbi lakoto z visokokalorične hrane ali celo s preveč zdravo hrano, boste na koncu zamenjavo vseh kalorij, ki jih zažgali. Potem, vaš kalorij primanjkljaja in vaša morebitna izguba teže izginejo.

Odpravi to zmota: Preden začnete ali spremeniti svoj vadbeni program določi skupni dnevni izdatki . To lahko izračunate sami ali dobili test presnovna izvede strokovni kot osebni trener ali registriran dietetik. Ko začnete vadbo programa se prepričajte, da ste samo poveča vnos hrane, tako da je še vedno ohraniti primanjkljaj kalorij na koncu dneva.

Primanjkljaj 500 kalorij na dan ali 3500 kalorij na teden naj bi vplivalo na zmanjšanje mase en funt vsak teden.

Izogibajte enostranski Izobraževanje

Dober fitnes načrt vključuje kardiovaskularne (aerobno) usposabljanje, trening za moč, in delo, fleksibilnost (raztezanje) 0,1

Ta uravnotežena vadba Program zagotavlja, da vaše telo ostane zdravo in fit. Toda vsaka od teh treh komponent ima tudi prednosti hujšanje. Če ste škrt na eno ali dve od njih, boste na koncu z neuravnovešeno programa vadbe in vam ne bo v celoti izkoristijo koristi hujšanje vaših vadb.

Odpravi to zmota: Večina programov za vadbo hujšanje vključujejo aerobno aktivnost, tako da je malo verjetno, da boste morali dodati kardio. Vendar pa je treba tudi zagotoviti, da vam 2-3 dni treninga za moč, kot dobro. Če je čas za vprašanje, ali vadbo kroga in popolne kratke intervale moči vaj med 5-10 minut rafali kardio. Potem, konča vsako vadbo z 10-15 minut raztezanje, tako da ohranijo zdrave sklepe in za telo brez poškodb.

Ne Zmanjšanje neuveljavljanja Fizična aktivnost

To je super, če greš v telovadnici vsak dan in dokončanje morilec vadbo-razen če Uspešnosti je, da boste preživeli preostanek dneva na kavču. Če nadomestilo za vadbo z zmanjšanjem količine niso vadbe telesne aktivnosti, kar počnete čez dan, lahko vaš skupni dnevni kalorični izdatki na koncu pa enako, kot če ne bi šla v telovadnici sploh.

Odpravi to zmota: termogenezo Non-vaja dejavnost (NEAT) je predstavljajo velik odstotek kalorij, ki ste spali vsak dan. Ko se NEAT zmanjša, vaš metabolizem upočasni, ne boste spali toliko calories2 vsak dan in ne boste izgubili težo.

Če vas vaše treninge možganov do točke izčrpanosti, je morda čas, da ponovno ocenijo svoj program. Prepričajte se, da so vaši visoke intenzivnosti vadbe relativno kratek in da boste vključili nekaj enostavnih dni obnovitvenih med tednom, da bi svojemu telesu priložnost, da bi dobile in obnovo.

Prav tako ne pozabite, da to ni vedno vadba, ki povzroča pomanjkanje NEAT. Včasih je izbira, da je ležal na kavču, ali sedi na stolu ves dan je izdelan iz navade, ne pa pristno utrujenosti. Poskusi, da preskočite popoldanski dremež in šel za spodbuden sprehod namesto. Obtičali na delovnem mestu? Poglej, če lahko uporabite stalni delovno postajo ali pa kratek odmor, da bi dobili iz svojega stola in premikanje.

Premisliti Dodatki in športne pijače

Ali točenja goriva med ali po treningu z športnih napitkov ali palice? Če je tako, ste verjetno brisanje primanjkljaj kalorij, ki ste jo pravkar earned.3 V nekaterih primerih, športniki potrebujejo športne pijače, vendar za večino rekreativce je voda najboljša izbira za hidracijo. In tvoj po treningu dodatek prehrani se verjetno ne pomaga niti. Obstaja na stotine proizvodov na trgu in, na žalost, večina od njih ni, vendar se prazne obljube in beg vaše denarnice.

Odpravi to zmota: Namesto vlaganja v barih, pijačo, ali dopolnil, vlagati v obisku pri akreditiranem šport prehrano ali registrirane dietetik. Ti vam bodo pomagali, da se prepričajte, da ste dobili dovolj prave vrste kalorij za ustrezno opomore od treninga. Lahko vam pomaga tudi za dekodiranje in morda Odvzeti terjatve dodatka, ki ga želite uporabiti.

Končna misel

Ne glede na vašo velikost, vaja vedno del vaše dnevne rutine. Boste doživeli številne koristi za zdravje, če boste sodelovali v fizične aktivnosti vsak dan. Ampak, če ste se ukvarjajo v programu vadbe posebej shujšati morate biti še posebej previdni, da optimizirate vaš načrt za doseganje tega cilja. Poskrbite le nekaj manjših popravkov, bi se izognili te pogoste napake, in ste bolj verjetno videli rezultate na lestvici.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.