Lift súlyok lefogy

Posted on

Lift súlyok lefogy

Ha már próbáltam, és nem fogyni előtt, az esélye, próbáltam csinálni a több futás vagy kerékpározás, különösen lassú, hosszú távú jogs vagy lovagol.

De míg a steady-state cardio – futtatásakor, kerékpáros, vagy úszni a következetes intenzitás jelentős mennyiségű időt – számos egészségügyi előny, maximalizálva a zsír veszteség nem tartozik közéjük. Ehelyett meg kell, hogy elérje a súlyzókkal, ha szeretné, hogy lehámozzák testzsír gyorsan és átalakítja a testét.

Egy tanulmány, megjelent a  Journal of Applied Physiology , akik majd egy edzés programot hozzá több izom, erősödik, és felgyújtották a testzsír. Az alanyok szilárdság szintje 36% -kal nőtt, és ők  csökkentett testzsír  átlagosan 2 kg, annak ellenére, hogy a teljes tömege nem változik. Ez azt jelenti, hogy elvesztette zsírt, de hozzá izomtömeg és az, mert izom aktív szövet, a nyugalmi energiafelhasználás (elégetett kalória nyugalmi) 6,8% -kal nőtt túl. Tehát nem csak hogy ők hogy sovány, de áramvonalas testük majd segített nekik marad sovány.

A 6 szabályzat feloldásának a zsírégetés

1. Menj a több mozgás készletek

Doing egyenes határozza egyetlen felvonó a helyes megközelítés az épület izomerő, de ezzel a különböző mozog háttal -, vagy akár ezzel sok különböző felvonók egy áramkörön – egy jobb utat követni, amikor elveszíti a hasa az elsődleges.

Felülbírálja van egy lépés, majd egy másik alig vagy egyáltalán nem pihenés között és megcélozhat ugyanazon izomcsoport (pl bicepsz), antagonista izomcsoportok (bicepsz és tricepsz), vagy Felső és alsó test izomcsoportok (bicepsz és quad) . A tri-szett három lift csoportosított alig vagy egyáltalán nem pihenés, miközben egy hatalmas készlet négy vagy több mozog.

Elég, ha egy óriási készlet válik áramkör szemantika, de a hatás ugyanaz: nagyobb szívfrekvencia fokozódásával és az izom fáradtság, ami a legfontosabb, hogy megteremti a feltételeket a szervezet, hogy bekapcsolódjanak a zsírraktárak.

2. Tegye a teljes test edzés

Ahhoz, hogy az izomépítés, akkor jobb, hogy összpontosítson a képzés egy vagy két izomcsoportot per session dolgozni őket keményen, és teljes mértékben a folyamat elindításához, amely létrehozza az új izomszövet. De ha zsírégetés van a hangsúly, hogy van értelme csinálni a teljes test edzés minden alkalommal, amikor megy a tornaterem.

Mint csinál supersets és áramkörök, ez azért van, mert a szív-pumpáló ellátások – tartása pihenőidő rövid ismét fontos.

Munka több az egyes izomcsoportok minden ülés előfeltétele nagyobb energiafogyasztás edzés után részeként a szervezet helyreállítási folyamat, így akkor is éget zsírt.

3. Prioritize vegyület felvonók

Ha azt szeretnénk, hogy fáklyát zsír felemeli okozó mozgások két ízületek – például a  guggolás  (csípő és a térd), illetve  felső sajtó  (váll és könyök) – és olyan több izomcsoport vegye fel a többsége a tornaterem időben.

Az ok egyszerű: a több izom vesz részt, annál nagyobb súlyt tud emelni; a nehezebb a súly, annál nehezebb az izmokat kell dolgoznunk, hogy kezelni; A keményebb szívet és a tüdőt kell dolgoznunk, hogy vért és az oxigén a dolgozó izmok, annál több kalóriát éget az edzés során, és az óra után az ülésen.

Ennek oka, hogy a szervezet fokozza az anyagcserét – az az arány, amit kalóriát éget -, hogy helyrehozza a károkat, hogy az izmokat, és visszafizeti az oxigén adósság edzésekről. Akkor még mindig elszigetelten – vagy egyetlen közös lépések – mint például a  bicepsz fürtök  vagy lábnyújtás , de ezt a végén az edzés, ha a munka nehezét van a zsákban.

4. Csökkentse a súlyát

Ez tűnhet ellentétes intuitív, de csökkenti a súly felemelésekor segít növelni a sebességet, amellyel éget zsírt. Fontos, hogy mindig emeljen nehéz, hogy az izmok keményen dolgozik, de csökkenti az ellenállást kicsit, hogy ez a sáv, egy gép vagy egy pár súlyzót, a termék súlya könnyebben kezelhető, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson igazán használja az izmokat lift alsó és a súly, ahelyett, hogy megcsal az űrlapot és használja lendületet kap, és tartsa mozog. Így, ha minél több tényleges minőségét emelő alatt végzett minden készlet.

5. Ne vigyük túlzásba a többit

Az egyik legjobb módja, hogy éget annyi zsírt, mint lehetséges egy súlyok munkamenet az, hogy a pihenőidő sorozatok között a lehető legrövidebb. Hogy magát kevesebb időt, hogy felépüljön az előző sor megkezdése előtt a következő tartja a pulzusszám magas, növeli az oxigén adósság és toboroz több izomrostok segítségével mozgatni a súlyokat a készlet haladás és egyre jobban fáradt.

Ha csinálsz több lépés készletek vagy áramkör-style-készletek, próbáld meg nem szünetelteti között minden egyes lépés, és a többit csak befejezése után a teljes készlet vagy áramkört.

Amikor fáradt vagy ez lesz a kísértés, hogy kiterjesszék a pihenőidő, így dolgozzanak ki egy időzítőt, hogy ragaszkodik az optimális pihenőidő zsírégetéshez

6. Tartsa ülések rövid

Minél hosszabb az ülés, annál több zsírt éget, nem igaz? Nem olyan gyorsan. Kapcsoljuk ki az a mentalitás távol számítva az óraszám, amit üzembe az edzőteremben, és helyette felé milyen intenzíven edzel, ha ott van. Egy valóban intenzív edzés súlyokat nem tarthat sokkal hosszabb, mint 45 perc egy óra, mert ha csinálod rendesen, akkor lesz teljesen kimerült belül időkeretben. A legfontosabb, hogy ne pazarolja az egyetlen másodpercig, így folyamatosan az izmok, a szív és a tüdő dolgozik teljes kapacitással. Ne felejtsük el, hogy ott van, hogy a vonat kemény, és akkor kap újra, nem órákat tölteni csinál lagymatag emelés.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.