Legnagyobb Fogyás edzés hibák elkerülése érdekében

Posted on

Legnagyobb Fogyás edzés hibák elkerülése érdekében

Néha sportolóknak a legjobb szándékkal elveszíti a legkevesebb súlyt. Ami még rosszabb, hogy gyakran látni a barátok karcsúsítását csak néhány hét után induló új edzésprogramját. Ez zavaró lehet, és zavaró.

Tehát mit tesz egy fogyás edzés terv hatékony, és egy másik nem? Lehetne több tényező vesz részt. De sok esetben az ok lehet visszavezetni egy ilyen baklövést. Ha már küzd, hogy istállót néhány kilót, és az edzés terv nem lépnek fel az eredményeket, lásd, ha így egy ilyen közös edzés hibákat.

Kell dolgozni minden nap?

Ez nem rossz, hogy dolgozzanak ki minden nap. Ennek során néhány formája a fizikai aktivitás minden nap okos, ha akarsz karcsúsítását. De ha azt akarjuk, hogy lefogy, megismételve ugyanazt edzés mód, intenzitását, időtartamát nap nap után nem fog működni. Miért? A szervezet alkalmazkodik a napi munka, és bejön a rettegett fogyás fennsíkon .

Fix ez baklövés: Fejleszteni edzés ütemtervet, amely magában foglalja a különböző tevékenységek, a különböző intenzitási szintet , és a különböző munkamenet hosszát. Például, ha a szokásos módon 40 perc séta, hogy tartsa tevékenység az edzés ütemezés két vagy három napig hetente. De mint a hozzáadott kihívás, gyalog 60-75 perc egy nap a hét folyamán.

A többi nap, keverjük össze egy kerékpáros edzés , és egy nap séta / futás időközönként . Ha Ön egészséges elég élénk tevékenységet, add HIIT edzést , amelyek kimutatták, hogy hatékony a zsírégetésben . Azzal több fajta be a menetrend, akkor ki tudja minden nap, és elkerül a kiégés.

Nem kompenzálják az evés Több 

Amikor hozzá edzés a rutin, megéheznek gyakrabban, különösen, ha dolgozni minden nap. Kezelése, hogy az éhség lehet egy fárasztó csata, mert gyakran van egy kis hang a fejedben, hogy azt mondja: „ tudok enni, amit akarok, mert gyakorolni ma .”

Ezt az okfejtést értelme. De ha fogyni a gyakorlat, meg kell elérni egy adott kalória deficit végén a nap. Ha eleget tesz a gyakorlat utáni éhség nagy kalóriatartalmú ételek, vagy akár túl sok egészséges étel, akkor a végén helyett az összes kalóriát égetett. Ezután a kalória deficit és a potenciális fogyás eltűnnek.

Fix ez baklövés: Mielőtt elkezdené, vagy megváltoztathatja a edzésprogramját, meghatározza a teljes napi kiadás . Lehet számítani magad, vagy kap egy metabolikus vizsgálat által végzett szakmai, mint egy személyi edző vagy bejegyzett dietetikus. Amikor elkezdi az edzésprogram megbizonyosodjon arról, hogy csak növeli az élelmiszer-bevitelt úgy, hogy továbbra is fenntartják a kalória deficit végén a nap.

A hiány 500 kalória naponta vagy 3500 kalóriát hetente kell eredményeznie egy font fogyás minden héten.

Kerülje féloldalas képzés

Egy jó fitness ütemezés kardiovaszkuláris (aerob) képzés, erősítő edzést, és a rugalmasság a munka (nyújtás) .1

Ez a kiegyensúlyozott edzés program biztosítja, hogy a szervezet egészséges maradjon és fitt. De mind a három komponens is van fogyás előnyöket. Ha fukarkodik egy vagy kettő, akkor a végén egy ferde edzésprogramját, és akkor nem teljes körűen kihasználni fogyás jutalmakat a edzések.

Fix ez baklövés: A legtöbb fogyás edzés programok közé aerob tevékenység, így nem valószínű, hogy akkor kell hozzá szív. De azt is győződjön meg arról, hogy te 2-3 napos erősítő edzés is. Ha az idő kérdése, nem egy áramkör edzés és teljes rövid időközönként erő gyakorlatok között 5-10 perces, pörgős szív. Ezután befejezni minden edzés 10-15 perc nyújtással úgy, hogy fenntartsák az egészséges ízületek és sérülés mentes test.

Ne csökkentése nem gyakorlása testmozgással

Nagyon jó, ha megy a tornaterem minden nap, és egy teljes gyilkos edzés hacsak a végeredmény az, hogy tölteni az egész napot a kanapén. Ha kompenzálja az edzés mennyiségének csökkentésével nem gyakorlat a fizikai aktivitás, hogy te a nap folyamán, a teljes napi kalória kiadás végén, hogy ugyanaz, mint ha nem ment az edzőterembe egyáltalán.

Fix ez baklövés: Nem edzés aktivitás hőtermelést (NEAT) kell elszámolni jelentős százaléka a kalória, hogy éget minden nap. Amikor a NEAT csökken, az anyagcsere lelassul, akkor nem éget annyi calories2 minden nap, és akkor nem fogyni.

Ha az edzések csatorna, hogy a végkimerülésig, akkor ideje, hogy értékelje újra a programot. Ellenőrizze, hogy a magas intenzitású edzések viszonylag rövidek, és hogy tartalmaz néhány egyszerű helyreállítási nappal a hét folyamán, hogy a szervezet egy esélyt, hogy meggyógyul, és újjáépíteni.

Szintén tartsd észben, hogy ez nem mindig az edzés okozza a hiányzó NEAT. Előfordul, hogy a választás, hogy feküdt a kanapén, vagy ülni egy széken egész nap készült el a szokás helyett valódi fáradtság. Megpróbálja kihagyni a délutáni alvás, és megy egy energizáló séta helyett. Beragadt a munka? Ha lehet használni álló munkaállomás vagy tartson rövid szüneteket kell kijutni a szék és mozogni.

Rethink kiegészítők és Sport italok

Ne tankoláskor közben vagy edzés után a sportitalok vagy rúd? Ha igen, akkor valószínűleg törlése a kalória deficit, amit csak earned.3 Bizonyos esetekben szükség sportolók sportitalok, de a legtöbb sportolóknak víz a legjobb választás a hidratálást. És az edzés utáni táplálkozás-kiegészítő valószínűleg nem segít sem. Több száz termék a piacon, és sajnos a legtöbbjük nem semmi, de hogy üres ígéretek és a csatorna a pénztárca.

Fix ez baklövés: Ahelyett, befektetés bárokban, italok, vagy kiegészítések, beruházni egy látogatás egy akkreditált sport táplálkozási vagy bejegyzett dietetikus. Ők segítenek, hogy győződjön meg róla, hogy elegendő a megfelelő típusú kalóriát visszaállítani megfelelően edzésed. Ők is segít dekódolni és talán leleplezésére a követelések a kiegészítéssel, hogy a használni kívánt.

végső gondolat

Függetlenül attól, hogy a méret, a testmozgás mindig kell lennie egy része a napi rutin. Megtapasztalhatja számtalan egészségügyi előnyöket, ha részt vesz a fizikai aktivitás minden nap. De ha folytat egy edzés program kifejezetten fogyni kell legyen különösen óvatos, hogy optimalizálja a terv, hogy az adott cél elérését. Tedd csak néhány kisebb kiigazításokat, kerülje ezeket a gyakori hibákat, és akkor nagyobb a valószínűsége, hogy az eredményeket a skála.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.