Kuinka laskea kaloreita oikein

Posted on

Kuinka laskea kaloreita oikein

Jos olet tosissaan laihdutus, on tärkeää, että opettelet laskea kaloreita oikein. Vaikka prosessi voi tuntua hyvin yksinkertainen, on olemassa useita yleisiä virheitä, jotka laihduttajat tekevät. Valitettavasti nämä virheitä voivat viivästyttää tai jopa lopettaa laihduttaminen edistymistä. Käytä tätä luetteloa kalorien laskemista käskyjä ja kieltoja varmista päädyt oikeisiin lukuihin luoda laihtuminen menestys.

Perusteet

Jos et ole varma, kuinka laskea kaloreita, paras paikka aloittaa on päivittäistä energian tarve. Se on määrä kaloreita sinun pitäisi syödä joka päivä. On olemassa erilaisia ​​tapoja saada numeron, mutta monet laihduttajat halutessaan käyttää online laskin. Kokeile!

Kun tiedät kuinka paljon kaloreita tarvitse ylläpitää painoa, olet vähentää sitä laihduttaa. Jos haluat menettää puoli kiloa viikossa, vähentää päivittäistä kalorien tarpeisiin 500 kaloria päivässä. Jos haluat menettää kaksi puntaa viikossa, sitten lasku kalorien tarpeisiin 1000 kaloria päivässä.

Useimmat naiset päätyvät useita noin 1200 kaloria päivässä laihtua. Miehet päätyvät usein useita lähes 1800 kaloria päivässä laihtua.

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että sinun ei pitäisi kuluttaa vähemmän kuin 1000 kaloria päivässä, jos olet edelleen hoidossa lääkärin.

Kun tiedät kuinka paljon kaloreita tarvitse, voit yksinkertaisesti laskea määrän kaloreita jokaisen ruokaa kulutat. Käytä ravitsemus tosiasiat etiketissä saada numeron tai käyttää elintarvikkeiden tai ruokavalion -sovellusta.

Käskyt ja kiellot

  • Älä luottaa muistiin. Olitpa ruokavalio tai ei, se on vaikea muistaa kaiken, syöt päivän aikana. Vaikka voit muistaa mitä söit, se on lähes mahdotonta muistaa kuinka paljon söit mitään tarkkuudella. Et todennäköisesti saada tarkkaa kalorien määrän, jos ruoka päiväkirjaa on puutteellinen tai jos palvelevan koot ovat väärässä.
  • Älä saada kannettava kalori-paikannuslaite . Olet todennäköisesti saada tarkan tallennuksen jos hiukkaakaan alas kaloreita aterian ennen kuin istua alas syömään. Voit tehdä tämän sinun kannattaa olla kalori seurantamenetelmä, joka menee minne menetkin. Tämä voi olla pieni muistikirja, joka heität käsilaukussa tai se saattaa olla ladattavissa sovellus älypuhelimeen.
  • Älä käytä arvailua määrittää annoskoot . Ihmisillä on taipumus aliarvioida ruokatuotteita. Ja on olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka meillä on tapana syödä liikaa. Vilja on täydellinen esimerkki. Ihmiset usein kaada liikaa Viljan heidän kulhoon ja sitten täyttää kulhoon toistuvasti.
  • Älä sijoittaa keittiössä mittakaavassa. Jos haluat tietää, miten laskea kaloreita enemmän tarkkuutta, digitaalinen keittiövaaka tepsiä. Asteikko auttaa näet, kuinka suuri palvelee koko todella on. Sinun ei tarvitse käyttää keittiövaa’an joka aterialla, mutta joka kerta syöt uutta ruokaa, painavat osa ruokaa, jotta tiedät tarkalleen, kuinka paljon syödä. Jos kuluttaa enemmän tai vähemmän kuin palvelee koko ilmoitettuun ravitsemus tosiasiat etiketissä, voit saada oikean kaloreita, jos tiedät tarkalleen, kuinka monta grammaa olivat omassa tarjoilua.
  • Älä unohda tallentaa välipaloja tai paloiksi. Yleinen virhe tekemä kalorilaskureita on sivuuttaa pieniä välipaloja tai paloiksi. Esimerkiksi saatat käydä ravintola ystävä ja halutessaan ohittaa jälkiruoka, jolla pyritään pitämään kalorien ja rasvan saanti alhainen. Mutta jos napata haarukka ja syödä muutaman puree ruokailuvaihtoehtosi kumppanin jälkiruoka, ne kalorit count.
  • Älä tavaksi kirjoittaa ylös kaiken. Jos se menee suussa, se saa kirjoitettu. Tee tämä tapa oman säännön kalorien laskemista. Saatat yllättyä kuinka pieni aneet koko päivä kertyy iso muutos omassa laihtuminen tuloksia.
  • Älä rikkoa pankki ostaa kalliita työkaluja . Paras kalori seuranta työkalu sinulle ei välttämättä kallein. Löydät erilaisia vempaimia ja työkaluja kaikissa hintaluokkaa. Sen, joka toimii on se, jota itse käyttää. Sinun ei tarvitse kuluttaa satoja dollareita saada työkalu, joka on tehokas.
  • Älä löytää työkalu, joka sopii elämäntapa. Verkkotyökaluja saattaisi toimia ihmisille, jotka ovat tietokoneen ääressä koko päivän. Muut laihduttajat jotka ovat liikkeellä koko päivän ehkä mieluummin olla ruokavalio sovellus niiden älypuhelimeen tai mobiililaitteella. Ja ihmisiä, jotka haluavat perinteistä kynää ja paperia menetelmä, pieni muistilehtiö toimii hyvin. Varmista, että kannettava valitset on tarpeeksi pieni kuljettaa mukana taskussa tai laukussa.
  • Älä tyytyä vain seuranta kaloreita. Sinun koko kalorimäärää kullekin päivälle on tärkeää laihtuminen. Esimerkiksi syöminen oikea määrä proteiinia on hyvä laihduttajille, jotka haluavat saada lihasmassaa. 1 riippuen käytettävän työkalun, voit seurata tiettyjä asioita, kuten kalsiumin ja natriumin saanti. Voit myös varmistaa, että saat oikean määrän liikuntaa laihtuminen.
  • Älä ainakin murtaa suurten ravinteita. Lisäksi tallennus kokonaisenergiasta, muista tallentaa proteiini-, hiilihydraatti- ja rasva grammaa jokaista ruokaa syöt. Transrasvojen ja kuitupitoisuus ovat myös hyviä numeroita tietää. Nostamalla kuidun saanti ja poistamalla transrasvojen teidän ruokavalio auttaa parantaa terveyttä. 1

Final Thought

Sillä ei ole väliä kuinka laskea kaloreita, onko käytössä korkean teknologian sovelluksia tai yksinkertainen kynällä tai paperia menetelmällä. Yritä olla mahdollisimman yhtenäisiä. Tarkka määrä auttavat saamaan terveyttä tai laihtuminen tuloksia haluat.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.