Kako Count Kalorije pravilno

Posted on

Kako Count Kalorije pravilno

Če ste resni o izgubi teže, je nujno, da boste izvedeli, kako štetje kalorij pravilno. Medtem ko se lahko postopek zdi zelo preprosta, obstaja nekaj pogostih napak, ki dietetičen bi. Na žalost, lahko te zablode upočasni ali celo ustavi svojo dieto napredek. Uporabite ta seznam kalorij štetje dos in prepovedi, da poskrbite, da boste na koncu s pravimi številkami za ustvarjanje težo uspeh izgube.

Osnove

Če niste prepričani, kako štetje kalorij, najboljše mesto za začetek je z vaših dnevnih potreb po energiji. Da je število kalorij, ki jih je treba jesti vsak dan. Obstajajo različni načini, da se število, vendar je veliko dietetičen odločijo za uporabo spletnega kalkulatorja. Poskusi!

Ko veš, koliko kalorij boste morali ohraniti svojo težo, boste zmanjšali število na slim navzdol. Če želite izgubiti en funt vsak teden, zmanjšati svoje dnevne potrebe kalorij za 500 kalorij dnevno. Če želite izgubiti dve funtov na teden, nato pa zmanjša vnos kalorij potreb za 1000 kalorij na dan.

Večina žensk končajo s številko okoli 1200 kalorij na dan, da izgubijo težo. Moški se pogosto končajo s številko blizu 1.800 kalorij na dan, da izgubijo težo.

Večina strokovnjakov se strinja, da ne bi smeli zaužiti manj kot 1000 kalorij na dan, razen če so pod oskrbo zdravnika.

Ko veš, koliko kalorij potrebujete, ga preprosto prešteti število kalorij v vsakem hrane, ki jo zaužijejo. Uporabite oznako, da prehrana dejstva, da bi dobili številko ali namesto njega uporabite hrane ali dieto aplikacijo.

Dos in Don’ts

  • Ne zanašajte na spomin. Ali ste na dieti ali ne, je težko zapomniti vse, kar ste jedli čez dan. Tudi če se lahko spomni, kaj ste jedli, da je skoraj nemogoče, da se spomnimo , koliko ste jedli z vsemi natančnostjo. Ti si verjetno ne bodo dobili natančnega števila kalorij, če je vaša hrana revija nepopolna ali če služijo velikosti narobe.
  • Ali dobil prenosni kalorij sledilno napravo . Vi ste bolj verjetno, da bi dobili natančen posnetek, če zapišete kalorij v vašem obroku, preden sedete za jesti. Če želite to narediti, da boste želeli, da imajo metode sledenja kalorij, da gre kamorkoli greste. To je lahko majhen prenosni računalnik, ki mu jo v torbici ali pa bi bilo mogoče prenesti aplikacijo za pametni telefon.
  • Ne uporabljajte ugibanja določiti porcij . Ljudje podcenjujejo svoje hrane dele. In obstajajo nekatera živila, ki jih ponavadi preveč jesti. Žitna je odličen primer. Ljudje pogosto pour preveč žit v njihovo skledo in nato napolniti skledo večkrat.
  • Ali vlagati v kuhinjsko tehtnico. Če želite vedeti, kako za štetje kalorij z večjo natančnostjo, bo digitalni kuhinja lestvice narediti trik. Lestvica bo pomagal natančno vidite, kako velik je res velikost obrok. Nimate uporabiti kuhinjo lestvice pri vsakem obroku, ampak vsakič, ko jeste novo hrano, tehta del hrane, tako da boste točno vedeli, koliko jesti. Če ste porabijo več ali manj od velikosti služijo, ki je naveden na nalepki prehranske dejstev, boste lahko dobili ustrezno število kalorij, če boste točno vedeli, kako je bilo veliko gramov v služijo.
  • Ne pozabite, da snemanje prigrizke ali grickanje. Pogosta napaka, ki jo kalorij števci je prezreti majhnih prigrizkov ali grickanje. Na primer, lahko obiščete restavracijo s prijateljem in izberite preskočiti sladico v prizadevanju, da bi ohranila svoj kalorij in maščob nizek vnos. Ampak, če ste zgrabi vilice in jesti nekaj ugrizi vašo jedilnico partnerja sladico, te kalorije računajo.
  • Ali bi navado zapisala vse. Če gre v ustih, dobi zapisali. Naredite to navado pravilo za štetju kalorij. Morda boste presenečeni, kako majhne odpustke skozi vaš dan dodate do velike spremembe v rezultatih hujšanje.
  • Ne prekinil banke nakupu dragih orodij . Najboljše orodje kalorij sledenje za vas, ni nujno najbolj draga. Boste našli različne pripomočke in orodja, na vsaki ceni točke. Tisti, ki dela, je tista, ki jo dejansko uporabljate. Nimate porabiti več sto dolarjev, da bi dobili orodje, ki je učinkovita.
  • Ali našli orodje, ki ustreza vašim načinom življenja. Spletna orodja lahko delo za ljudi, ki so pred računalnikom ves dan. Drugi dietetičen, ki so na poti ves dan bi raje, da ima prehrana aplikacijo za svoj pametni telefon ali mobilne naprave. In za ljudi, ki radi uporabljajo tradicionalne pero in način papirja, majhna notepad dobro deluje. Poskrbite, da je računalnik izberete dovolj majhna, da nosite s seboj v žepu ali torbici.
  • Ne omejujte se samo sledenje kalorij. Vaš skupni vnos kalorij za vsak dan, je pomembno za hujšanje. Na primer, jedo pravo količino beljakovin je dobra za dietetičen, ki želijo pridobiti mišično maso. 1 In glede na orodje, ki ga uporabljate, lahko sledite določene stvari, kot so kalcij in vnos natrija. Prav tako lahko poskrbite, da boste dobili pravo količino vadbe za hujšanje.
  • Ali vsaj razčleniti glavna hranila. Poleg snemanja skupne kalorije, se prepričajte, da posnamete beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob gramov za vsako hrano, ki jo jeste. Trans maščob in vlaken so tudi dobre številke vedeti. Povečanje vnos vlaknin in odpravo trans maščobe iz vaše prehrane vam bo pomagal, da bi izboljšali svoje zdravje. 1

Končna misel

Ni važno, kako štetje kalorij, ali uporabljate visokotehnoloških aplikacij ali preprosto pero ali papir način. Poskusi, da bi kar najbolj skladna. Natančna številka vam bo pomagal priti v zvezi z zdravjem ali hujšanje želenih rezultatov.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.