Hogyan kell számolni kalória helyesen

Posted on

Hogyan kell számolni kalória helyesen

Ha komolyan fogyni, fontos, hogy megtanulják, hogyan kell számolni kalória rendesen. Bár az eljárás tűnhet nagyon egyszerű, van számos leggyakoribb hiba, hogy a diétázók tenni. Sajnos, ezek a baklövések késleltethetik vagy akár le is állíthatja a fogyókúra előrehaladásáról. Használja ezt a kalória számláló mit szabad és mit, hogy győződjön meg róla, a végén a jobb számok létrehozása fogyás sikerét.

Az alapok

Ha nem biztos abban, hogyan kell számolni kalória, a legjobb hely, hogy kezd az a napi energiaszükségletét. Ez a kalóriák számát meg kell enni minden nap. Vannak különböző módon, hogy ez a szám, de sok fogyókúrázóknak dönt, hogy használja az online kalkulátor. Megpróbál!

Ha már tudja, hogy hány kalóriát kell fenntartani a tömeg, akkor számának csökkentése karcsúsítását. Ha azt szeretnénk, hogy egy vesszen el font hetente, csökkentse a napi kalória igényeinek 500 kalória naponta. Ha azt szeretnénk, hogy elveszíti két font hetente, majd csökken a kalória igényeinek 1000 kalória naponta.

A legtöbb nő a végén egy szám mintegy 1200 kalória naponta, hogy lefogy. A férfiak gyakran a végén egy szám közel 1800 kalória naponta, hogy lefogy.

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ne fogyasszanak kevesebb, mint 1000 kalória naponta, hacsak nem az ellátás egy orvos.

Ha már tudja, hogy hány kalóriát kell, akkor egyszerűen számolni a kalóriák számát minden étel, amit fogyasztunk. Használja a Nutrition Facts címkét kap a számot, vagy az élelmiszer vagy étrend alkalmazást.

Dos és ne tegye

  • Ne támaszkodni memória. Függetlenül attól, hogy a diéta, vagy sem, nehéz emlékszem mindenre, amit eszik a nap folyamán. Még ha lehet felidézni, hogy mit ettél, hogy szinte lehetetlen, hogy emlékezzen , hogy mennyit evett bármilyen pontossággal. Te nem valószínű, hogy egy pontos kalória szám, ha az élelmiszer-napló hiányos, vagy ha az adagolást rossz.
  • Ne kap egy hordozható kalória nyomkövető eszköz . Ön nagyobb valószínűséggel kap egy pontos rögzítése, ha lejegyez kalória az étkezést, mielőtt leül enni. Ehhez akkor szeretnénk, hogy egy kalória követési módszer, hogy megy bárhová is megy. Ez lehet egy kis notebook, amit dobja a pénztárca, vagy lehet egy letölthető app a smartphone.
  • Ne használja a találgatás, hogy meghatározzuk az adagok mérete . Az emberek hajlamosak alábecsülni az élelmiszer részletekben. És vannak bizonyos élelmiszerek, hogy hajlamosak vagyunk, hogy sokat eszik. Cereal egy tökéletes példa. Az emberek gyakran öntsük túl sok gabona a saját tálba, majd újra kell tölteni a tálat többször.
  • Ne fektessen be egy konyhai mérleg. Ha szeretné tudni, hogy hogyan kell számolni kalória nagyobb pontossággal, egy digitális konyhai mérleg lesz erre a célra. A skála segít látni, hogy pontosan mekkora adag valójában. Nem kell használni a konyhai mérleg minden étkezés, de minden alkalommal, amikor eszik egy új étel, mérjünk ki egy adag étel, így pontosan tudja, hogy mennyit eszik. Ha többet fogyasztanak, vagy kevesebb, mint az adag feltüntetett táplálkozás tények címke, akkor képes lesz arra, hogy a helyes kalória, ha pontosan tudja, hány gramm volt a szolgálatot.
  • Ne felejtsük el, hogy rögzítse snack vagy majszol. Gyakori hiba által kalória számláló, hogy figyelmen kívül hagyja a kis snack, vagy majszol. Például előfordulhat, hogy látogasson el egy étterem egy barátja, és úgy dönt, hogy kihagyja desszert annak érdekében, hogy tartsa a kalória és a zsír bevitel alacsony. De ha megragad egy villát, és enni egy pár falatot az étkezés partner desszert, azokat a kalóriákat számolni.
  • Ne szokásom leírom mindent. Ha ez megy a szájába, akkor azt írták le. Legyen ez a szokás a szabály kalória számláló. Meglepő lehet, hogy a kis búcsú az egész nap kitesz egy nagy változás a fogyás eredménye.
  • Ne megtörni a bank megvenni a drága eszközöket . A legjobb kalória nyomkövető eszköz az Ön számára nem feltétlenül a legdrágább. Megtalálja a különböző kütyük és szerszámok minden áron. Az egyik, hogy működik az, amit ténylegesen használni. Nem kell költeni több száz dollárt kap egy eszköz, amely hatékony.
  • Ne találni olyan eszköz, amely illeszkedik az Ön életstílusához. Online eszközök működhetnek azok számára, akik a számítógép előtt egész nap. Egyéb fogyókúrázók, akik útközben minden nap lehet inkább, hogy egy diéta app az okostelefonját vagy mobil eszközön. És azoknak, akik szeretik a hagyományos toll és papír a módszer, egy kis jegyzettömböt jól működik. Győződjön meg arról, hogy a notebook választhat elég kicsi ahhoz, hogy magával viheti a zsebben vagy a táskában.
  • Ne fogja vissza magát, hogy csak nyomkövető kalóriát. A teljes kalória bevitel minden nap fontos a fogyás. Például eszik a megfelelő mennyiségű fehérje jó fogyókúrázók, akik meg akarják szerezni sovány izomtömeget. 1 És attól függően, hogy milyen eszközt használ, akkor követheti az egyes dolgokat, mint a kalcium és nátrium-bevitel. Azt is győződjön meg róla, hogy a megfelelő mennyiségű testmozgás a fogyás.
  • Ne legalább lebontják a főbb tápanyagokat. Azonkívül, hogy a teljes kalória, feltétlenül rögzíteni fehérje, szénhidrát, zsír és gramm minden étel, amit eszik. Trans zsír és rost tartalma is jó számokat tudni. Növeli a rost bevitel, és megszünteti a transz zsír a diéta segít, hogy javítsa az egészségét. 1

végső gondolat

Nem számít, mennyire számít kalória, hogy használ-e high-tech alkalmazások vagy egy egyszerű toll és papír módszer. Próbáld ki, hogy következetes, mint lehetséges. Egy pontos szám segít abban, hogy az emberek egészségére vagy fogyás a kívánt eredményt.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.