Hoe te voorkomen dat een Hoofdpijn na het uitvoeren van

Posted on

 Hoe te voorkomen dat een Hoofdpijn na het uitvoeren van
Hoofdpijn tijdens of na het uitvoeren van zijn vrij vaak voor, vooral bij het uitvoeren van bij warm weer. Ze kunnen worden toegeschreven aan één of meer van deze factoren.

uitdroging

Hoofdpijn kan een symptoom van uitdroging, dus zorg ervoor dat je voor, het drinken van voldoende tijdens en na uw runs.

Als u in werking stelt meer dan 90 minuten, zorg ervoor dat je wisselen tussen water en sportdranken, dus je elektrolyten dat je door te zweten verliest vervangt. Vergeet niet te hydrateren nadat u klaar bent met hardlopen. Doe een urine check-als uw urine donker is geel, drink meer water totdat het een lichte limonade kleur.

Een vuistregel is om te drinken 4-6 ounces om de 20 minuten tijdens het hardlopen. Maar gebruik je dorst als je gids-als je dorst voelt, mag je drinken.

Zonlicht

Fel zonlicht kan een hoofdpijn trigger voor sommige mensen. Om te voorkomen dat hoofdpijn (en uw huid en ogen te beschermen op hetzelfde moment), draag een hoed met een rand en het uitvoeren van een zonnebril bij het uitvoeren tijdens de dag. Probeer om te draaien in de schaduw waar mogelijk.

oefening Hoofdpijn

Een van de meest voorkomende verklaringen POST-run hoofdpijn, in het bijzonder in het warme weer, is dat deze oefening hoofdpijn. Krijg je kloppende hoofdpijn aan beide kanten van je hoofd tijdens of na uw runs? Ze kunnen oefenen hoofdpijn. Oefening hoofdpijn komen meer voor bij lopen in warm weer of op grote hoogte, en komen vaker voor bij lopers met een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van migraine.

Dus wat is de oorzaak van deze oefening hoofdpijn? Wanneer u gebruik maakt van of het doen van een andere vorm van oefening, de spieren in je hoofd en nek hebben meer bloed circuleren. Dientengevolge, de bloedvaten in de gebieden opzwellen, wat kan leiden tot een oefening hoofdpijn.

Oefening hoofdpijn zijn meestal onschuldig en kan worden behandeld met over-the-counter pijn-relief medicatie. U kunt in staat zijn om te voorkomen dat ze als u voorkomen dat u tijdens de warmste deel van de dag (dat is een goed idee om warmte-gerelateerde ziekten te voorkomen, ook) en zorg ervoor dat je goed hydraterende, inclusief het vervangen van elektrolyten verloren door zweet.

Sommige lopers vinden verlichting door het doen van post-run rekken van hun armen, schouders en vooral hun nek. Zorg ervoor dat u een aantal post-run stukken te doen, in air-conditioning, indien mogelijk of in de schaduw, op zijn minst.

Als over-the-counter pijnstillers niet uw symptomen te verlichten, praten met een zorgverlener. Hij of zij kan een recept hoofdpijn medicijnen die u voor de training kunt nemen om de hoofdpijn te voorkomen adviseren.

Terwijl de meeste oefening hoofdpijn zijn goedaardig, maar zelden uit te oefenen hoofdpijn kan een teken zijn van een ernstige onderliggende medische probleem. Als je begint steeds oefening hoofdpijn, samen met een van de volgende symptomen, moet u met uw arts over praten: Hoofdpijn langer duren dan een dag, verlies van bewustzijn, stijve nek, dubbel zien, braken, hoofdpijn slechts aan één zijde van het hoofd , of de eerste aflevering van exertional hoofdpijn optreedt na de leeftijd van 40.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.