Hoe maak je de calorieën juist Count

Posted on

Hoe maak je de calorieën juist Count

Als je serieus bent over het verliezen van gewicht zijn, is het essentieel dat je leert hoe je de calorieën juist tellen. Terwijl het proces zeer eenvoudig lijkt, zijn er een aantal gemeenschappelijke fouten die lijners te maken. Helaas kan deze blunders vertragen of stoppen zelfs uw dieet vooruitgang. Gebruik deze lijst van calorieën tellen do’s en don’ts om ervoor te zorgen dat je eindigt met de juiste cijfers op succes van het gewichtsverlies te creëren.

De basis

Als u niet zeker weet hoe om calorieën te tellen, de beste plaats om te beginnen is met uw dagelijkse energiebehoefte. Dat is het aantal calorieën dat je eet elke dag. Er zijn verschillende manieren om het nummer te krijgen, maar veel lijners kiezen voor een online calculator te gebruiken. Probeer het eens!

Als je eenmaal weet hoeveel calorieën je nodig hebt om uw gewicht te behouden, vermindert u het aantal af te slanken. Als u wilt een pond per week te verliezen, te verminderen uw dagelijkse calorie behoeften met 500 calorieën per dag. Wilt u twee pond per week te verliezen, dan verminderen uw calorie behoeften met 1000 calorieën per dag.

De meeste vrouwen eindigen met een aantal ongeveer 1.200 calorieën per dag om gewicht te verliezen. Mannen vaak eindigen met een aantal in de buurt van 1.800 calorieën per dag om gewicht te verliezen.

De meeste deskundigen het erover eens dat je niet minder dan 1000 calorieën per dag moeten consumeren, tenzij u onder de zorg van een arts.

Als je eenmaal weet hoeveel calorieën je nodig hebt, je gewoon tellen het aantal calorieën in elk voedsel dat je verbruikt. Gebruik de Nutrition Facts label om het nummer te krijgen of gebruik maken van een voedsel of dieet app plaats.

Wat te doen en wat niet te doen

  • Niet rekenen op het geheugen. Of u nu op een dieet of niet, het is moeilijk om alles wat je eet tijdens de dag te herinneren. Zelfs als je kan herinneren wat je gegeten, is het bijna onmogelijk om te onthouden hoeveel je gegeten met enige nauwkeurigheid. Je bent het niet waarschijnlijk dat een precies aantal calorieën als je eten dagboek onvolledig is of als porties mis.
  • Heb je een portable-calorie-tracking-apparaat . Je bent meer kans om een nauwkeurige registratie als je noteren de calorieën in uw maaltijd voordat je gaat zitten om te eten. Om dit te doen wil je een calorie-tracking methode die gaat overal mee naartoe te hebben. Dit kan een klein notitieboekje dat gooi je in je tas te zijn of het kan een downloadbare app voor je smartphone.
  • Niet gebruiken giswerk naar grootte van de porties te bepalen . Mensen hebben de neiging om hun voedsel te delen onderschatten. En er zijn bepaalde voedingsmiddelen die we de neiging om teveel te eten. Cereal is een perfect voorbeeld. Mensen pour vaak te veel graan in hun kom en dan moeten de kom herhaaldelijk te vullen.
  • Laat investeren in een keukenweegschaal. Als u wilt weten hoe om calorieën te tellen met meer precisie, zal een digitale keukenweegschaal het lukken. Een schaal helpt u precies zien hoe groot een portie werkelijk is. Je hoeft niet naar de keuken schaal te gebruiken bij elke maaltijd, maar elke keer dat je een nieuw voedsel te eten, weegt een deel van het voedsel, zodat u precies weet hoe veel te eten. Als u meer of minder dan het bedienend grootte is aangegeven op de voeding feiten label verbruiken, zult u in staat om de juiste aantal calorieën als je precies weet hoeveel gram waren in uw portie.
  • Niet vergeten om snacks of hapjes te nemen. Een veel voorkomende fout gemaakt door calorietellers is om kleine snacks of hapjes te negeren. Bijvoorbeeld, zou u een restaurant met een vriend te bezoeken en ervoor kiezen om direkt dessert in een poging om je calorieën en vet inname laag te houden. Maar als je een vork grijpen en eet een paar beten van dessert uw diner partner, die calorieën tellen.
  • Heeft maak er een gewoonte van het opschrijven van alles. Als het gaat in je mond, het wordt opgeschreven. Maak deze gewoonte uw regel voor het tellen van calorieën. Je zou verbaasd zijn hoe de kleine aflaten uw hele dag op tot een grote verandering in uw gewichtsverlies resultaten.
  • Niet breken de bank het kopen van dure gereedschappen . De beste calorie tracking tool voor u is niet per se de duurste. Je zult verschillende gadgets en hulpmiddelen bij elke prijs punt te vinden. De een die werkt is degene die je daadwerkelijk gebruikt. Je hoeft niet om honderden dollars besteden aan een instrument dat effectief te krijgen.
  • Laat het vinden van een programma dat past bij uw levensstijl. Online tools zou kunnen werken voor mensen die in de voorkant van een computer de hele dag. Andere lijners die op de weg de hele dag misschien de voorkeur aan een dieet app op hun smartphone of mobiel apparaat. En voor mensen die graag gebruik van de traditionele pen en papier methode, een kleine notitieblok werkt goed. Zorg ervoor dat de notebook die u kiest is klein genoeg om mee te nemen in een zak of tas.
  • Niet jezelf te beperken tot slechts het bijhouden van calorieën. Uw totale calorie-inname per dag is belangrijk om gewicht te verliezen. Bijvoorbeeld, het eten van de juiste hoeveelheid eiwit is goed voor lijners die willen spiermassa te krijgen. 1 En afhankelijk van het gereedschap dat u gebruikt, kunt u specifieke dingen zoals calcium en inname van natrium te volgen. Ook kunt u ervoor zorgen dat u het verkrijgen van de juiste hoeveelheid van de oefening om gewicht te verliezen.
  • Heeft tenminste breken de belangrijke voedingsstoffen. Naast het opnemen van de totale calorieën, moet u eiwitten, koolhydraten en vet gram te nemen voor elk voedsel dat je eet. Transvet en vezelgehalte zijn ook goede nummers om te weten. Het verhogen van uw inname van vezels en het elimineren van trans vet uit je dieet zal u helpen om uw gezondheid te verbeteren. 1

Final Thought

Het maakt niet uit hoe je calorieën te tellen, of je high tech apps of een eenvoudige pen of papier methode te gebruiken. Probeer zo consistent mogelijk te zijn. Een nauwkeurige nummer zal u helpen de gezondheid of gewichtsverlies gewenste resultaten te behalen.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.