Grootste Weight Loss Workout fouten te vermijden

Posted on

Grootste Weight Loss Workout fouten te vermijden

Soms sporters met de beste bedoelingen verliest de minste hoeveelheid gewicht. Wat erger is dat ze vaak hun vrienden afslanken slechts enkele weken te zien na het starten van een nieuwe workout programma. Het kan frustrerend en verwarrend zijn.

Dus wat maakt een gewichtsverlies workout plan effectief en een ander niet? Er zou een aantal factoren betrokken zijn. Maar in veel gevallen kan de oorzaak worden herleid tot één van deze blunders. Als u al moeite om een ​​paar pondjes kwijt en uw oefening plan is geen resultaten opleveren, te zien of u het maken van een van deze gemeenschappelijke training fouten.

Moet ik werken elke dag?

Het is niet slecht uit te werken elke dag. Het doen van één of andere vorm van fysieke activiteit per dag is slim wanneer je probeert af te slanken. Maar als je wilt afvallen, het herhalen van dezelfde workout-modus, de intensiteit of de duur dag na dag zal niet werken. Waarom? Uw lichaam zich aanpast aan de dagelijkse werkdruk en je raakt de gevreesde gewichtsverlies plateau .

Fix deze blunder: Ontwikkelen van een trainingsschema dat verschillende activiteiten, omvat verschillende intensiteit levels , en andere sessie lengtes. Bijvoorbeeld, als je normaal doet 40 minuten lopen, houden dat op uw trainingsschema twee of drie dagen per week. Maar als een extra uitdaging, lopen 60-75 minuten een dag in de week.

Op de overige dagen, meng in een fiets training en een dag van de wandeling / run intervallen . Als je gezond genoeg zijn voor krachtige activiteit, voeg HIIT trainingen , waarvan is aangetoond dat effectief in te zijn het verbranden van vet . Door de integratie van meer variatie in uw schema, kunt u uit te werken elke dag en vermijd burnout.

Niet compenseren door het eten van meer 

Wanneer je oefening toe te voegen aan uw routine, krijg je honger vaker, vooral wanneer u uit te werken elke dag. Omgaan met die honger kan een zware strijd zijn, omdat er vaak een klein stemmetje in je hoofd dat zegt: ” Ik kan eten wat ik wil, omdat ik vandaag uitgeoefend .”

Die redenering is logisch. Maar als je probeert om gewicht te verliezen met de oefening, moet u een specifieke calorie tekort aan het eind van de dag te bereiken. Als u aan uw post-oefening honger met calorierijke voedingsmiddelen of zelfs met te veel gezonde voeding, zul je uiteindelijk het vervangen van alle van de calorieën je verbrand. Dan, je calorie tekort en uw potentiële gewichtsverlies verdwijnen.

Fix deze blunder: Voordat u begint of wijzigen van uw trainingsprogramma, bepalen uw totale dagelijkse uitgaven . U kunt het zelf berekenen of krijgen een metabole-test uitgevoerd door een professional, zoals een personal trainer of geregistreerde diëtist. Wanneer u begint met uw trainingsprogramma Zorg ervoor dat u alleen het verhogen van uw inname van voedsel, zodat je nog steeds een calorie tekort te houden aan het eind van de dag.

Een tekort van 500 calorieën per dag of 3500 calorieën per week moet resulteren in een een pond gewichtsverlies per week.

Vermijd Lopsided Training

Een goed fitness programma omvat cardiovasculaire (aërobe) training, krachttraining en flexibiliteit werk (stretching) .1

Dit evenwichtige workout programma zorgt ervoor dat je lichaam blijft gezond en fit. Maar elk van deze drie componenten heeft ook gewichtsverlies voordelen. Als u beknibbelen op één of twee van hen, zul je eindigen met een scheve workout programma en u zult niet ten volle de gewichtsverlies beloningen van uw trainingssessies.

Fix deze blunder: De meeste gewichtsverlies workout programma’s omvatten aërobe activiteit, dus het is onwaarschijnlijk dat je moet cardio te voegen. Maar je moet er ook voor zorgen dat u 2-3 dagen van krachttraining, als goed. Als de tijd is een probleem, doe een circuit training en volledige korte intervallen van kracht oefeningen tussen 5-10 minuten uitbarstingen van cardio. Dan eindig elke training met 10-15 minuten stretchen zodat je het behoud van gezonde gewrichten en een blessure-vrij lichaam.

Niet Verlaag Non-Oefening Physical Activity

Het is geweldig als je elke dag naar de sportschool en voltooien van een killer workout-tenzij de uitbetaling is dat je de rest van de dag door te brengen op de bank. Als u een vergoeding voor uw training door het verminderen van de hoeveelheid niet-oefening fysieke activiteit die je doet tijdens de dag, kan uw totale dagelijkse calorie-uitgaven uiteindelijk hetzelfde als wanneer je niet naar de sportschool gegaan at all.

Fix deze blunder: Non-oefening activiteit thermogenese (NEAT) moet goed zijn voor een aanzienlijk percentage van de calorieën die je verbrandt per dag. Wanneer uw NEAT afneemt, je stofwisseling vertraagt, hoeft u niet branden zoveel calories2 elke dag en je niet verliest gewicht.

Als uw workouts drain je op het punt van uitputting, kan het tijd om opnieuw te evalueren uw programma. Zorg ervoor dat uw hoge intensiteit workouts zijn relatief kort en dat je ook enkele gemakkelijke terugwinning dagen in de week om je lichaam de kans om te herstellen geven en weer op te bouwen.

Houd er ook rekening mee dat het niet altijd de training die wordt veroorzaakt door het ontbreken van NEAT. Soms is de keuze te leggen op de bank of in een stoel zitten de hele dag bestaat uit gewoonte in plaats van echte vermoeidheid. Probeer de middagdutje te slaan en ga voor een verkwikkende wandeling plaats. Stuck op het werk? Kijk of je een permanente werkplek kan gebruiken of te korte pauzes te nemen om eruit te komen van je stoel en bewegen.

Rethink Supplementen en Sportdranken

Heeft u tanken tijdens of na uw training met sportdranken of bars? Als dat zo is, ben je waarschijnlijk het wissen van de calorie tekort dat je gewoon earned.3 In sommige gevallen, atleten moeten sportdranken, maar voor de meeste sporters water is de beste keuze voor hydratatie. En uw post workout dieet aan te vullen is waarschijnlijk ook niet helpen. Er zijn honderden producten op de markt en, helaas, de meeste van hen niets anders doen dan te maken loze beloften en afvoer uw portemonnee.

Fix deze blunder: In plaats van te investeren in bars, dranken, of supplementen, investeren in een bezoek met een erkende sport voedingsdeskundige of diëtiste. Zij zullen u helpen om ervoor te zorgen dat u krijgt genoeg van de juiste soort calorieën om adequaat te herstellen van uw training. Zij kunnen u ook helpen bij het decoderen en misschien wel de vorderingen van het supplement dat u wilt gebruiken ontmaskeren.

Final Thought

Ongeacht uw maat, moet oefening altijd een deel van je dagelijkse routine. U zult ervaren talloze voordelen voor de gezondheid als je deelneemt aan fysieke activiteit per dag. Maar als je bezig bent met een workout programma dat specifiek om gewicht te verliezen u moeten extra voorzichtig je plan om dat doel te bereiken te optimaliseren zijn. Maak slechts een paar kleine aanpassingen, vermijd deze gemeenschappelijke fouten, en heb je meer kans om de resultaten op de schaal te zien.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.