Cum să numeri caloriile corect

Posted on

Cum să numeri caloriile corect

Daca esti serios despre pierderea în greutate, este esențial să înveți cum să numeri caloriile în mod corect. În timp ce procesul poate părea foarte simplu, există o serie de greseli comune care tin dieta fac. Din păcate, aceste gafe poate întârzia sau chiar să oprească progresul dieta. Utilizați această listă de dos de calorii de numărare și Interdicții pentru a vă asigura că ajunge cu numerele potrivite pentru a crea o pierdere în greutate de succes.

Cele elementare

Dacă nu sunteți sigur cum să numeri caloriile, cel mai bun loc pentru a începe este cu nevoile de zi cu zi de energie. Acesta este numărul de calorii pe care ar trebui să mănânce în fiecare zi. Există diferite modalități de a obține numărul, dar tin dieta multe aleg să utilizeze un calculator on-line. Incearca!

Odată ce știi cât de multe calorii ai nevoie pentru a-ti mentine greutatea, reduceți numărul de a slim jos. Dacă doriți să-și piardă o lira în fiecare săptămână, a reduce necesarul zilnic de calorii cu 500 de calorii în fiecare zi. Dacă doriți să-și piardă două lire sterline pe saptamana, apoi scade nevoile dvs. de calorii cu 1000 de calorii pe zi.

Cele mai multe femei termina cu un număr de aproximativ 1.200 de calorii pe zi pentru a pierde in greutate. Barbatii ajung adesea cu un număr de aproape 1.800 de calorii pe zi pentru a pierde in greutate.

Cei mai mulți experți sunt de acord că nu ar trebui să consume mai puțin de 1000 de calorii pe zi, decât dacă sunteți sub îngrijirea unui medic.

Odată ce știi cât de multe calorii ai nevoie, pur și simplu conta numărul de calorii în fiecare alimentele pe care le consumă. Utilizați eticheta nutritionale, pentru a obține numărul sau de a folosi o aplicație de alimente sau dieta în loc.

Ce să faci și ce să nu faci

  • Nu vă bazați pe memorie. Fie că sunteți pe o dieta sau nu, este greu să ne amintim tot ceea ce manancitimpul zilei. Chiar dacă vă puteți aminti ce ai mâncat, este aproape imposibil să ne amintim cât de mult ai mâncat cu precizie. Nu esti probabil pentru a obține un număr exactcaloriicazuljurnalulalimente este incompletă sau dacă dimensiunileservire sunt greșite.
  • Nu a obține un dispozitiv portabil de calorii de urmărire . Sunteți mult mai probabil pentru a obține o înregistrare precise dacă notați caloriile din masa inainte stai jos pentru a mânca. Pentru a face acest lucru veți dori să aibă o metodăurmărirecaloriicare merge oriunde te duci. Acest lucru ar putea fi un notebook miccare le arunca in geanta sau poate fi o aplicație descărcabilă pentru telefonul smartphone.
  • Nu utilizați presupunerile pentru a determina mărimea porțiilor . Oamenii au tendințaa subestima porțiunile lor alimentare. Și există anumite alimentecare le au tendințaa mânca prea mult. Cereale este un exemplu perfect. Oameniitoarnămulte ori prea multcereale în castron lor și apoi trebuie să umple vasulmod repetat.
  • Nu investească într – o scară de bucătărie. Dacă vrei să știi cum să numeri caloriile cu mai multă precizie, o scarăbucătărie digitală va face truc. O scară va ajuta să vedeți exact câtmare o dimensiuneservire este întradevăr. Nu trebuie să utilizați scarabucătărie la fiecare masă, darfiecare data cand mananci un aliment nou,cântărește o porție de mâncareastfel încât să știți exact câtmult să mănânce. Dacă consuma mai mult sau mai puțin decât dimensiuneaservire indicată pe etichetă date nutriționale, vei fi capabila obține numărul corectcaloriidacă știi exact câtmulte grame au fost în difuzarea.
  • Nu uitați să înregistreze gustări sau gustări. O greșeală comună făcută de contoarecalorii estea ignora mici gustări sau gustări. De exemplu, s-ar putea vizita un restaurant cu un prieten și alege să săriți peste desert întrun eforta menține de calorii și grăsimi aport redus. Dar dacă te apuca o furculiță șimănânce o mușcătură de desert parteneruluimese, acele calorii conta.
  • Nu face un obicei de a scrie în jos totul. Dacă se merge în gură, acesta devine scrisjos. Asigurațiacest obicei regula pentru numărarecalorii. S-ar putea fi surprinsmodul înmicile indulgențetot parcursul zilei adăuga până la o mare schimbare în rezultatele dvs.pierderegreutate.
  • Nu rupe banca de cumpărare instrumente scumpe . Cel mai bun instrumenturmărirecalorii pentru tinenu este neapărat cel mai scump. Veți găsi diferite gadgeturi și instrumentela fiecare punctpreț. Cel care funcționează este celîl utilizațifapt. Nu trebuie săpetreacă sute de dolari pentru a obține un instrument care este eficient.
  • Nu găsi un instrument care se potrivește stilul tău de viață. Instrumente online ar putea lucra pentru persoanele care se află în fața unui computer toată ziua. Alte tin dieta care sunt pe drumtot parcursul zilei ar putea prefera să aibă o aplicație pentru smartphone dieta lor saudispozitivul mobil. Iar pentru cei căroraplace folosind penul tradițional și metodahârtie, un carnețel mic funcționează bine. Asigurațivă că notebookul pealegeți este suficientmic pentru a transporta cu tine întrun buzunar saugeantă.
  • Nu te limita la doar calorii de urmărire. Aportul caloric total pentru fiecare zi este importantă pentru pierdereagreutate. De exemplu, consumulcantitatea potrivită de proteine este bun pentru cei care tin dieta doresc să câștige masa musculara. 1 Șifuncție de instrumentul utilizat, puteți urmări anumite lucruricum ar fi calciu și aportulsodiu. De asemeneaputeți asigura că sunt obtinerea dreptul de suma de exercitiu pentru pierdereagreutate.
  • Nu cel puțin descompun principalele elemente nutritive. În plus fațăînregistrarea totalăcalorii, asigurațivă că pentru a înregistra proteine, carbohidrați, șigramegrăsime pentru fiecare alimente mâncate. Grăsimi trans și conținutulfibre suntasemeneanumere bine de știut. Creșterea aportului de fibre si eliminareagrasimi trans din dieta ta va ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea. 1

Gând final

Nu contează cum te numeri caloriile, dacă utilizați aplicații de înaltă tehnologie sau un simplu creion sau hârtie metodă. Încercați să fie cât mai consecvente. Un număr precis va ajuta să obțineți de sănătate sau de pierdere în greutate rezultatele dorite.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.