Cinci sfaturi pentru Stăpânirea masă Prep

Posted on

Cinci sfaturi pentru Stăpânirea masă Prep

Deoarece pregătirea corespunzătoare este una dintre pietrele de temelie ale unei diete sanatoase

Dacă prima dată te gândești la ceea ce ai de gând să mănânce la cină este atunci când pas în ușă după locul de muncă, șansele de a face o alegere sanatoasa nu sunt în favoarea ta. Atunci când o masă gata sau mâncare livrată la domiciliu este cea mai rapidă și cea mai simplă opțiune disponibilă, atunci este opțiunea va dura, probabil.

Din fericire, există o modalitate mai bună, și nu este una care implică gătit de la zero fiecare și în fiecare noapte. Pregătesc mai multe mese în avans, în fiecare săptămână, vă pune pe pista de rapid la o dieta sanatoasa, deoarece consumul de aceste mese apoi devine la fel de ușor ca o masă gata, mai repede decât un takeaway, și mai sănătos și mai ieftin decât atât.

Nou pentru Prep masă? Iată cum să începeți.

1. Harta săptămâna dvs.

Înainte de a ridica o spatulă în furie, că merită verificat programul dvs. pentru a vedea cât de multe nopți sunt atunci când s-ar putea fi un loc strâmt veni dinnertime. Ai putea avea mai multe seri gratuite pentru gătit decât crezi, și nu există nici un punct de prepping o gamă largă de mese doar nu le să mănânce. În acest moment, va trebui, de asemenea, pentru a decide dacă sunteți doar pregătești cina, sau dacă doriți prânzuri prea. Odată ce aveți un număr dur de mese în minte, este timpul pentru a lovi în bucătărie.

2. Bloc de carte un slot pentru weekend Regular

Duminica este Primetime pentru prep masa. Asta e atunci când majoritatea dintre noi avem mai mult timp mort și, dacă v-ați însușit elementele de bază în bucătărie puteți găti cu ușurință suficient de duminică pentru săptămâna. Gatiti toate mediu-rare carne, astfel încât atunci când l incalzesc in cuptorul cu microunde ea va avea un gust bun, fără a fi uscat sau cauciucată. Friptură o întreagă tavă de legume – cartofi dulci, dovlecei si broccoli sunt buni candidați – și apoi împărțiți-le în pungi sigilabile. Lăsați suficient în frigider pentru luni și marți, și puneți restul în congelator. În fiecare zi, muta o porțiune în frigider astfel încât este gata pentru a doua zi.

3. Luați în considerare Meniu dvs.

Unele mese gust mai bine după câteva zile în frigider, dar altele vor usca si pierde toate aroma de timpul când vine vorba de a le manca. Ca regulă generală, feluri de mâncare sos grele, cum ar fi, curry Chilis, supe si tocanite sunt o opțiune bună pentru prep masa, deoarece acestea devin tot mai delicioase, cu fiecare zi în frigider. Până la un punct, desigur. Și vorbind de care …

4. Nu lasa mancarea stau în jurul pentru prea mult timp

Este nevoie doar de un meci de intoxicatii alimentare pentru a vă pune cu adevărat off resturi vreodată mânca din nou, astfel încât să fie sensibil. Ia mâncarea în frigider repede după preparare – în decurs de două ore – și ca regulă generală l mănânce în termen de două zile. Puteți apela întotdeauna la congelator pentru depozitarea pe termen lung, dar asigurați-vă că vă păstrați dimensiunea corectă parte pentru că ar trebui să evite încălziți alimente congelate mai mult decât o dată.

5. Soluții stoc pe stocare

Bucurați-vă de o serie de containere variat având formă și dimensiuni pentru a vă asigura că aveți ceea ce trebuie să aloce porțiuni chiar și împartă alimente într-un singur container, dacă nu doriți ca acesta să se amestece. Containerele cele mai convenabile vor fi în siguranță pentru microunde, congelator și mașină de spălat vase. Și etanșe, în mod evident.

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.