Cele mai mari greșeli de pierdere în greutate antrenament pentru a evita

Posted on

Cele mai mari greșeli de pierdere în greutate antrenament pentru a evita

Uneori, cu antrenament cele mai bune intenții pierde cel puțin suma de greutate. Ce e mai rău este că ei văd de multe ori prietenii lor slim jos la doar câteva săptămâni după începerea unui nou program de antrenament. Ea poate fi frustrant și confuz.

Deci, ceea ce face ca pierderea in greutate un plan de antrenament eficient și altul nu? Ar putea exista o serie de factori implicați. Dar, în multe cazuri, cauza poate fi urmărită la una dintre aceste gafe. Dacă ați fost luptă să-și verse câteva lire, iar planul exercitarea nu dă încă nici un rezultat, a se vedea dacă vi se face una dintre aceste greseli comune de antrenament.

Ar trebui să lucrez în fiecare zi?

Nu este rău să lucreze în fiecare zi. Făcând o anumită formă de activitate fizică în fiecare zi este inteligent atunci când încercați să subțire în jos. Dar dacă doriți să piardă în greutate, repetând același mod de antrenament, intensitatea sau durata de o zi după zi nu va funcționa. De ce? Ajustează corpului tau la volumul de muncă de zi cu zi și te -a lovit temutul platoul de pierdere în greutate .

Fix această gafă: Elaborarea unui program de antrenament care implica diferite activități, niveluri de intensitate diferite , și diferite lungimi de sesiune. De exemplu, dacă faci în mod normal , 40 de minute de mers pe jos, păstrați activitatea pe programul de antrenament de două sau trei zile pe săptămână. Dar , ca o provocare adăugat, timp de 60-75 minute de mers pe jos într – o zi în timpul săptămânii.

În zilele rămase, se amestecă într – un antrenament de ciclism și o zi de intervale de mers pe jos / rula . Dacă sunteți destul de sănătos pentru activitatea viguroasa, se adauga antrenamente HIIT , care s- au dovedit a fi eficiente la arderea grasimilor . Prin incorporarea o varietate mai mare în programul dumneavoastră, puteți să vă antrenați în fiecare zi și pentru a evita arderea.

Nu compensați mănâncă mai mult 

Când adăugați exerciții la rutina ta, ti se face foame mai des, mai ales atunci când locul de muncă în fiecare zi. Confruntarea cu care foamea poate fi o luptă dificilă, pentru că există de multe ori un pic de voce în interiorul capului , care spune: „ Eu pot mânca tot ce vreau pentru că am exercitat astăzi .“

Această motivare are sens. Dar dacă încercați să piardă în greutate cu exercitarea, aveți nevoie pentru a atinge un deficit de calorii specifice la sfârșitul zilei. Dacă vă satisface foamea post-antrenament cu alimente bogate in calorii sau chiar cu prea multe alimente sănătoase, veți termina înlocuirea toate caloriile pe care le arse. Apoi, dvs. deficit de calorii si pierderea in greutate potențial dispar.

Fix această gafă: Înainte de a începe sau de a modifica programul de antrenament, determina cheltuielile zilnic total . O puteți calcula singur sau a lua un test metabolic efectuat de un astfel de profesionist ca un antrenor personal sau înregistrat dietetician. Când începe dvs. program de exerciții asigurați – vă că vă crește doar ingestia de alimente , astfel încât să mențină în continuare un deficit de calorii la sfârșitul zilei.

Un deficit de 500 de calorii pe zi sau 3500 de calorii pe săptămână ar trebui să conducă la o pierdere în greutate de o lira în fiecare săptămână.

Evitați dezechilibrată de formare

Un program bun de fitness include antrenament cardiovascular (aerobic), puterea de formare și de muncă flexibilitate (stretching) .1

Acest echilibrat program de antrenament asigură că sejururilor corpul sanatos si se potrivesc. Dar fiecare dintre aceste trei componente are , de asemenea , beneficii de pierdere în greutate. Dacă drămui pe una sau două dintre ele, vei termina cu un program de antrenament dezechilibrată și nu va culege recompense plin de pierdere în greutate de sesiunile de antrenament.

Fix această gafă: Cele mai multe programe de antrenament pierdere în greutate includ activitatea de aerobic așa că este puțin probabil că va trebui să adăugați cardio. Dar ar trebui , de asemenea , asigurați – vă că faceți 2-3 zile de puterea de formare, de asemenea. Dacă timpul este o problemă, face un antrenament circuit și intervale complet scurte de exerciții de rezistență între 5-10 explozii minute de cardio. Apoi, termina fiecare antrenament cu 10-15 minute de stretching , astfel încât să mențină articulații sănătoase și un corp prejudiciu liber.

Nu-Micșorați Exercitarea activității fizice non

Este minunat dacă te duci la sala de sport în fiecare zi și să completeze un ucigaș antrenament, cu excepția cazului în payoff este că veți petrece restul zilei pe canapea. Dacă compensa pentru antrenament prin reducerea cantității de activitate fizică non-exercițiu pe care le faci în timpul zilei, totalul cheltuielilor caloric zilnic poate ajunge să fie la fel ca și în cazul în care nu ar fi dus la sala de sport la toate.

Fix această gafă: termogeneza activitate non-exercițiu (EXTRAORDINAR) ar trebui să reprezinte un procent semnificativ din caloriile pe care le arde în fiecare zi. Când scade dvs. NEAT, incetineste metabolismul tau, nu arde ca calories2 în fiecare zi și să faci în greutate nu pierde.

Dacă antrenamentele vă se scurge până la punctul de epuizare, acesta poate fi timp pentru a re-evalua programul. Asigurați-vă că antrenamentele de mare intensitate sunt relativ scurte și care includ unele zile ușor de recuperare în timpul săptămânii pentru a oferi organismului o șansă de a recupera și reconstrui.

De asemenea, rețineți că nu este întotdeauna antrenament, care cauzează lipsa de EXTRAORDINAR. Uneori, alegerea de a pune pe canapea sau de a sta într-un scaun toată ziua se face din obișnuință, mai degrabă decât oboseală autentică. Încercați să sari peste pui de somn după-amiază și du-te pentru o plimbare energizant în loc. Stuck la locul de muncă? A se vedea dacă puteți utiliza o stație de lucru în picioare sau de a lua pauze scurte pentru a obține de pe scaun și a muta în jurul.

Suplimentele regândească și Băuturi pentru sport

Ai alimentare cu combustibil în timpul sau după antrenament cu băuturi sportive sau baruri? Dacă da, probabil ștergerea deficitului de calorii pe care tocmai earned.3 În unele cazuri, sportivii au nevoie de băuturi pentru sportivi, dar pentru cele mai multe exercisers apa este cea mai bună alegere pentru hidratare. Și post – supliment de antrenament dieta este , probabil , nu ajută nici. Există sute de produse de pe piață și, din păcate, cele mai multe dintre ele nu fac altceva decât să facă promisiuni goale și de scurgere portofelul.

Fix această gafă: În loc să investească în baruri, băuturi, sau suplimente, să investească într – o vizită cu un sport acreditat nutritionist sau dietetician înregistrate. Acestea vă vor ajuta să vă asigurați că sunteți suficient de achiziție de tipul potrivit de calorii pentru a recupera în mod adecvat de antrenament. Ele te pot ajuta , de asemenea , să decodifice și , probabil , demitiza pretențiile suplimentului pe care doriți să îl utilizați.

final de gândire

Indiferent de dimensiunea, exercitarea ar trebui să fie întotdeauna o parte din rutina de zi cu zi. Vei experimenta nenumărate avantaje pentru sănătate , dacă ați participa la activitatea fizica in fiecare zi. Dar , dacă se angajează într – un program de antrenament special pentru a pierde în greutate trebuie să fie deosebit de atent pentru a optimiza planul de a îndeplini acest obiectiv. Face doar câteva ajustări mici, evita aceste greșeli comune, și va fi mai probabil pentru a vedea rezultatele pe scara.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.