2 Ușor de exerciții pentru a pierde greutate rapid

Posted on

2 Ușor de exerciții pentru a pierde greutate rapid

Nu trebuie să te sinucizi la sala de sport în fiecare zi pentru a slim jos. Există exerciții de ușor de a pierde in greutate pe care le puteți face acasă sau în deplasare. De fapt, uneori, programe de antrenament ușor să funcționeze mai bine.

Deci, înainte de a încerca CrossFit, să vă alăturați o clasă tabără de hardcore de boot, sau înregistrați-vă pentru programul grele HIIT taxă, pentru a afla cât de repede în greutate exerciții de pierdere poate accelera pierderea în greutate și apoi să includă una dintre aceste rutine de antrenament în programul tău.

Ușor de exerciții pentru a pierde greutate rapid

Pentru a pierde în greutate, aveți nevoie pentru a crea un deficit caloric specific. De exemplu, ați putea dori să ajungă la un deficit de 500 de calorii în fiecare zi , pentru a pierde o lira pe saptamana. Sau s-ar putea stabili un obiectiv pentru a ajunge la un deficit zilnic de 1000 de calorii pentru a pierde 2 lire sterline pe săptămână. 1

Oricum, aveți nevoie pentru a controla numărul de calorii pe care le mananci si arde mai multe calorii cu mișcare pentru a atinge obiectivul.

Mulți oameni pot începe un plan de antrenament intens pentru a slim jos. Dar, uneori, este mai bine să facă exerciții de ușor pentru a pierde in greutate rapid. Există patru moduri în care exercitarea ușor vă poate ajuta să slim jos:

 • Îmbunătățirea zilnic mișcare non-exercițiu. Programe de antrenament Easy sunt proiectate pentru a crește ritmul cardiac pentru a arde calorii, dar acestea nu ar trebui să poarte în jos. Deci , nu vă simțiți nevoia de a lua un pui de somn sau pune pe canapea toată ziua după ce face un antrenament. Acest lucru vă ajută să rămână activi pe tot parcursul zilei și crește numărul de calorii pe care le arde de la EXTRAORDINAR.
 • Exerseaza in fiecare zi. Când faci antrenamente ușoare, puteți exercita în fiecare zi. Exercițiu greu, pe de altă parte, necesită o zi de recuperare în urma sesiunii. Când lucrați zilnic ( în loc de 2-3 zile pe săptămână) ar putea fi capabil de a arde mai multe calorii din exercitarea.
 • Menținerea unui program de exercitii fizice consistente. Chiar dacă efort fizic intens este eficient pentru pierderea in greutate, programe de antrenament greu a pus corpul la un risc mai mare de accidentare și epuizare. Și tu nu esti probabil sa arda calorii suficiente pentru pierderea în greutate în timp ce recuperarea pe canapea. Programe de antrenament ușor , de obicei , mai sigure pentru corpul dumneavoastră și vă poate permite să fie mai consistente, săptămână la săptămână și o lună la alta.
 • Menține nivelul de foame de echilibru. Antrenamente dure creste de multe ori niveluri de foame. Și , uneori , ele cresc chiar și sentimentul de dreptul la hrană. De exemplu, s-ar putea simți că meriți o masă bogată în calorii sau trata după exercițiu greu , pentru că ați câștigat cu efortul depus. Dar antrenamentele ușoare sunt mai puțin probabil să te las de foame. Rezultatul este că s -ar putea mânca mai puțin cu un program de fitness ușor.

Dacă sunteți destul de sănătos pentru activitatea viguroasa, antrenamentele dure sunt bune pentru corpul tau. Exercițiu de mare intensitate pentru a ajuta musculare construi și arde de grăsime. Dar , programe de antrenament ușor poate accelera pierderea in greutate, de asemenea.

2 Antrenamente ușor de pierdut în greutate rapid

Există două rutine de antrenament ușor enumerate mai jos. Alegeți un plan de fitness bazat pe nivelul actual de fitness și de sănătate.

 1. Ușor Exercițiu de rutină pentru începători

Acest plan funcționează bine pentru persoanele care nu își exercită deloc. Cele mai usoare exercitii vor zdruncina metabolismul din modul leneș și să-l din nou în mișcare. Dar pentru a face acest plan de lucru, aveți nevoie pentru a menține antrenamentele scurte și ușor de gestionat. În acest fel, nu ai o scuză pentru a sări peste o sesiune.

Pentru acest plan, vei exercita 1-3 ori în fiecare zi, dar fiecare antrenament nu va dura mult timp. Nu aveți nevoie de haine de schimbare, probabil că nu va primi prea transpirat și nu aveți nevoie de nici un echipament suplimentar.

Începător Ușor antrenament:

 • 7 minute de mers rapid
 • 7 minute de plamini ușor și push up ușor
 • 7 minute de mers rapid

Puteți face acest antrenament la un parc local, la birou, sau în casa ta. Setați memento-uri de pe telefonul smartphone pentru a vă reaminti pentru a finaliza sesiunile. Sau mai bine, recruta un prieten pentru a te tin la răspundere.

Nevoie de mai mult de o provocare? Swap urcatul scarilor vioi pentru mersul pe jos. Dacă sunteți la locul de muncă, urca pe scari de birou, face plãmîni pe palier și flotări pe perete.

De ce functioneaza acest plan de fitness simplu: Durata antrenamentului este mai ușor să tolereze și mai probabil să rămânem la planul. Și chiar dacă antrenamentele sunt scurte, sunteți încă arde calorii substanțiale întro perioadă scurtă de timp. Efectuat corecttrei ori pe zi, puteți arde până la 300 – 500calorii. Dacă faci acest antrenament ușor în timpul mesei, vețiprobabilscurtaasemeneacantitatea de timp petrecut mancacare vă va ajuta pentru a reduce cantitatea de alimente pedoriți să consume.

 1. Ușor Exercițiu de rutină pentru Practicantii de fitness regulate

Acest plan funcționează pentru persoanele care exercita deja. Scopul acestui plan este de a ciocni corpul tau din rutina regulat pentru pierderea in greutate mai repede. Vei face acest lucru prin adăugarea mai multor activități pentru ziua ta, dar vei păstra sesiunile suplimentare de ușor, astfel încât corpul și creierul nu te ars.

antrenament ușor va consta în adăugarea de 30-45 de minute de activitate plăcută ușor la capătul opus al zilei ca antrenament normal:

 • Dacă lucrați în dimineața, se adaugă o plimbare de seara vioaie la programul.
 • Dacă vă exercitați seara, ia în considerare bicicleta sau mersul pe jos pentru a lucra în dimineața.

De ce functioneaza acest plan de fitness simplu: comună Este pentru persoanele care exercitaregulat pentru a face în aceeași săptămânărutină după săptămână. Dacă faci aceleași exerciții la aceeași intensitate tot timpul veți obține aceleași rezultate. Corpul tău lovește un platou. Acest plan creste nivelulactivitate fără stres adăugate sau tulpina articulațiilor dumneavoastră. Deci tu arde mai multe calorii fara impozitare corpul tau.

Boost dvs. de rutină Ușor Exercitarea mai rapid Pierdere în Greutate

Noul dvs. exercițiu de rutină ușor va ajuta sa arzi mai multe calorii. Dar puteți pierde în greutate mai repede adăugând aceste provocări:

 • Treci desert pentru o săptămână. Ia-o mică porție de fructe de pădure în schimb
 • Treci băuturile pe care o crestere in greutate cauza si bea apa in loc. Nu este un fan al apei? Aflați pentru a face apa cu arome pentru a reduce pofta ta.
 • amidon Dump. În loc de a manca alimente calorii goale albe, cum ar fi painea, orezul alb sau paste, umple pe o varietate de proteine ​​slabe si carbohidrati bun.

Turn rapide Pierdere în Greutate în succes pe termen lung

Dacă rămânem la rutina de antrenament ușor, ar trebui să vedeți unele schimbări în scara sau în modul în care hainele se potrivesc după o săptămână sau două. Apoi , întrebați – vă la această întrebare: a meritat?

Dacă răspunsul este da, atunci păstrați planul de fitness ușor merge. Ați putea dori chiar să îngreuneze prin adăugarea de exercitii moderate si de mare intensitate sesiuni. Apoi, începe urmărirea dieta dvs. pentru a vă asigura că mâncați cantitatea potrivită de proteine ​​pentru a pierde în greutate și să mențină musculare.

În cazul în care răspunsul nu este, nu vă faceți griji. Chiar și un plan simplu exercițiu necesită un angajament mare. Este posibil să nu fi fost gata pentru investiții. Dar nu renunța în întregime. Alegeți câteva părți ale planului care par a fi ușor de gestionat și să încerce să le includă în programul tău. Pierderea in greutate se va întâmpla mai lent, dar cel puțin se va întâmpla.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.