2 nemme øvelser at tabe sig hurtigt

Posted on

2 nemme øvelser at tabe sig hurtigt

Du behøver ikke at dræbe dig selv på gym hver dag for at slanke. Der er nemme øvelser til at tabe sig, du kan gøre derhjemme eller på farten. Faktisk nogle gange let træning fungere bedre.

Så før du prøver CrossFit, deltage i en hardcore boot camp klasse, eller tilmeld dig tunge HIIT program, finde ud af, hvor hurtigt vægttab øvelser kan fremskynde vægttab og derefter indarbejde en af ​​disse øvelser ind i din tidsplan.

Nem Øvelser at tabe sig hurtigt

At tabe sig, skal du oprette en bestemt kalorie underskud. For eksempel kan du ønsker at nå en 500-kalorie underskud hver dag for at tabe et pund om ugen. Eller du kan sætte et mål at nå frem til en 1000-kalorie daglige underskud for at tabe 2 pounds per uge. 1

Uanset hvad, du har brug for at kontrollere antallet af kalorier du spiser og forbrænde flere kalorier med bevægelse for at nå dit mål.

Mange mennesker kan starte en intens træning plan at slanke. Men nogle gange er det bedre at gøre nemme øvelser til at tabe sig hurtigt. Der er fire måder at nem øvelse kan hjælpe dig til at slanke:

 • Forbedre daglig non-motion bevægelse. Let træning er designet til at øge din puls til at forbrænde kalorier, men de bør ikke bære dig ned. Så du føler ikke behov for at tage en lur eller lægge på sofaen hele dagen efter at gøre en træning. Dette hjælper dig til at forblive aktive i løbet af dagen og øge antallet af kalorier du forbrænder fra NEAT.
 • Motion hver dag. Når du gør let træning, kan du motion hver dag. Hård motion, på den anden side, kræver en genopretning efter sessionen. Når du arbejder ud dagligt (i stedet for 2-3 dage om ugen) du kan være i stand til at forbrænde flere kalorier fra motion.
 • Opretholde en konsekvent træningsprogram. Selvom intens øvelse er effektiv til vægttab, hårde træning sætte din krop på et højere risiko for skader og udbrændthed. Og du er ikke sandsynligt, at brænde nok kalorier til vægttab, mens du komme på sofaen. Let træning er normalt sikrere for din krop og kan give dig mulighed for at være mere konsekvent, uge til uge og måned til måned.
 • Hold sult niveauer stabil. Hårde træning ofte øge sult niveauer. Og nogle gange er de endda øge din følelse af retten til mad. For eksempel kan du føle, at du fortjener en højt kalorieindhold måltid eller godbid efter hård træning, fordi du har tjent det med din indsats. Men let træning er mindre tilbøjelige til at forlade dig sultende. Resultatet er, at du kan spise mindre med en let træningsprogram.

Hvis du er rask nok til kraftig aktivitet, hårde træning er godt for din krop. Høj intensitet motion hjælper til at opbygge muskler og forbrænde fedt. Men let træning kan fremskynde vægttab, også.

2 nemme Træning for at tabe sig hurtigt

Der er to nemme træningsrutiner er angivet nedenfor. Vælg en fitness plan baseret på dit nuværende niveau af fitness og sundhed.

 1. Nem øvelse rutine for begyndere

Denne plan fungerer godt for folk, der ikke udøver på alle. Den nemme øvelser vil støde dit stofskifte ud af dovne tilstand og få det i gang igen. Men for at gøre denne plan arbejde, du skal holde din træning kort og overskueligt. På den måde, du aldrig har en undskyldning for at springe en session.

Til denne plan, vil du motionerer 1-3 gange hver dag, men hver træning vil ikke vare længe. Du behøver ikke at skifte tøj, vil du sandsynligvis ikke få alt for svedig, og du behøver ikke nogen ekstra udstyr.

Nem nybegynder træning:

 • 7 minutter hurtig gåtur
 • 7 minutter af let lunges og nemme push ups
 • 7 minutter hurtig gåtur

Du kan gøre dette træningspas på en lokal park, på dit kontor, eller i dit hjem. Set påmindelser på din smartphone for at minde dig selv at lægge dine sessioner. Eller endnu bedre, rekruttere en ven til at holde dig ansvarlig.

Brug for mere af en udfordring? Swap rask trappe klatring til fods. Hvis du er på arbejde, klatre kontor trapper, gøre lunges på landing og push-ups mod væggen.

Hvorfor denne let fitness plan virker: Varigheden af træningen gør det lettere at tolerere og mere sandsynligt, at du holde sig til planen. Og selvom træning er korte, er du stadig brænder betydelige kalorier i en kort periode. Udført korrekt tre gange om dagen, kan du brænde op til 300 – 500 kalorier. Hvis du gør dette let træning omkring måltiderne, vil du sandsynligvis også forkorte den tid, du tilbringer spise, som vil hjælpe dig med at reducere mængden af mad, du ønsker at forbruge.

 1. Nem øvelse rutine for Regelmæssige Motionister

Denne plan virker for folk, der allerede udøver. Formålet med denne plan er at støde din krop ud af sin normale rutine for hurtigere vægttab. Du vil gøre dette ved at tilføje mere aktivitet til din dag, men du vil beholde de ekstra sessioner let, så din krop og hjerne ikke bliver brændt ud.

Din let træning vil bestå af at tilføje 30-45 minutters let fornøjelig aktivitet i den modsatte ende af din dag som din normale træning:

 • Hvis du arbejder ud om morgenen, tilføje en rask aftentur til din tidsplan.
 • Hvis du motionerer om aftenen, overveje cykling eller til fods til arbejde om morgenen.

Hvorfor denne let fitness plan virker: Det er almindeligt for folk, der motionerer regelmæssigt for at gøre det samme rutine uge efter uge. Hvis du gør de samme øvelser på samme intensitet hele tiden du får de samme resultater. Din krop rammer et plateau. Denne plan øger dit aktivitetsniveau uden tilsat stress eller belastning på dine led. Så du forbrænder flere kalorier uden at beskatte din krop.

Boost din let øvelse rutine for Hurtigere Vægttab

Din nye let øvelse rutine vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Men du kan tabe sig hurtigere ved at tilføje disse udfordringer:

 • Spring dessert til en uge. Snup en lille portion bær i stedet
 • Spring drikkevarer, der forårsager vægtøgning og drikke vand i stedet. Ikke en fan af vand? Lær at lave vand med smag at bremse din trang.
 • Dump stivelse. I stedet for at spise tomme kalorieindhold hvide fødevarer som brød, hvide ris eller pasta, fylde op på en bred vifte af magert protein og gode kulhydrater.

Drej Hurtigt Vægttab i succes på lang sigt

Hvis du holder dig til din let workout rutine, bør du se nogle ændringer i omfang eller i den måde, dit tøj passer efter en uge eller to. Så spørg dig selv dette spørgsmål: var det det værd?

Hvis svaret er ja, så holde din let fitness plan går. Du kan selv ønsker at gøre det mere udfordrende ved at tilføje moderat motion og høj intensitet sessioner. Så begynde at spore din kost for at sikre, at du spiser den rigtige mængde af protein til at tabe sig og vedligeholde muskler.

Hvis svaret er nej, så fortvivl ikke. Selv en let øvelse plan kræver en stor indsats. Du har måske ikke været klar til investeringen. Men giv ikke op helt. Vælg et par dele af planen, der synes overskueligt og forsøge at indarbejde dem i din tidsplan. Din vægttab vil ske langsommere, men i det mindste vil ske.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.