2 Helppo Harjoitukset laihtua nopeasti

Posted on

2 Helppo Harjoitukset laihtua nopeasti

Sinun ei tarvitse tappaa itsesi salilla joka päivä laihduttaa. On helppo harjoituksia laihtua, että voit tehdä kotona tai tien päällä. Itse joskus helppo liikuntaa toimivat paremmin.

Joten ennen kuin yrität CrossFit liittyä hardcore Boot Camp luokka tai liity raskaaseen HIIT ohjelmassa, selvittää, miten nopeasti laihtuminen harjoituksia voi nopeuttaa laihtumista ja sitten sisällyttää yksi näistä harjoitukset oman aikataulun.

Helppo Harjoitukset laihtua nopeasti

Laihtua, sinun täytyy luoda erityinen kalori vaje. Esimerkiksi saatat haluta päästä 500-kalori vaje päivässä menettää puoli kiloa viikossa. Tai ehkä asettanut tavoitteeksi päästä 1000-kalori päivittäin alijäämää menettää 2 puntaa viikossa. 1

Joko niin, sinun täytyy valvoa kalorien määrän syöt ja polttaa enemmän kaloreita liikkumiselle tavoitat.

Monet ihmiset voivat aloittaa intensiivisen harjoittelun suunnitelma laihduttaa. Mutta joskus se on parempi tehdä helppo harjoituksia laihtua nopeasti. On neljä tapaa niin helppoa liikunta voivat auttaa sinua laihduttaa:

 • Parantaa päivittäistä käyttämättä jättämisen liikettä. Helppo harjoitukset on suunniteltu lisäämään sykettä polttaa kaloreita, mutta ne pitäisi käyttää sinua alas. Joten et tunne tarvetta ottaa nokoset tai makasi sohvalla koko päivän kun tekee workout. Näin voit pysyä aktiivisena koko päivän ja lisätä kalorien määrän poltat raa’asta.
 • Käyttää joka päivä. Kun teet helposti liikuntaa, voit käyttää joka päivä. Kova harjoitus, toisaalta, vaatii elpymistä seuraavana päivänä istuntoa. Kun treenata päivittäin (eikä 2-3 päivää viikossa) saatat pystyä polttaa enemmän kaloreita liikunnan.
 • Säilyisi yhtenäinen harjoitusohjelman. Vaikka kovaa harjoitusta on tehokas laihtuminen, kovista harjoituksista laittaa kehosi on suurempi riski loukkaantumisen ja burnout. Ja et todennäköisesti polttaa tarpeeksi kaloreita laihtuminen kun olet toipumassa sohvalla. Helppo harjoitukset ovat yleensä turvallisempia kehosta ja niiden avulla voi olla johdonmukainen, viikosta toiseen ja kuukaudesta toiseen.
 • Pidä nälkä tasoa vakaana. Kovat harjoitukset kasvattavat usein nälkää tasoja. Ja joskus he jopa lisätä tunnetta oikeus ruokaan. Esimerkiksi saatat tuntea, että te ansaitsette korkean kalori aterian tai herkkupala kovien käyttää, koska olet ansainnut sen vaivaa. Mutta helppo harjoitukset ovat vähemmän todennäköisesti jättää sinut nälkää. Tuloksena on, että voit syödä vähemmän helpon kunto-ohjelma.

Jos olet terve niin voimakasta toimintaa, kovat harjoitukset ovat hyviä kehosta. Korkean intensiteetin liikunta auttaa rakentamaan lihasten ja polttaa rasvaa. Mutta helppo liikuntaa voi nopeuttaa laihtumista, too.

2 Helppo Harjoitukset laihtua nopeasti

On kaksi helppoa harjoituksia alla. Valitse kunto suunnitelma perustuu nykyisen kuntotason ja terveydelle.

 1. Helppo käyttää rutiininomaisesti aloittelijoille

Tämä suunnitelma toimii hyvin ihmisille, jotka eivät käytä lainkaan. Helppo harjoitukset täristää aineenvaihduntaa ulos laiska tilassa ja saada se jälleen liikkeelle. Mutta jotta tämä suunnitelma työtä, sinun täytyy pitää liikuntaa lyhyt ja hallittavissa. Näin sinun ei koskaan tekosyy ohittaa istunnon.

Tätä suunnitelmaa, voit käyttää 1-3 kertaa päivässä, mutta jokainen harjoitus ei kestä kauan. Sinun ei tarvitse vaihtaa vaatteita, et luultavasti saa liian hikinen ja sinun ei tarvitse mitään lisävarusteita.

Helppo aloittelija harjoitus:

 • 7 minuuttia nopea kävelymatka
 • 7 minuuttia helppo lunges ja helppo push ups
 • 7 minuuttia nopea kävelymatka

Voit tehdä tämän harjoituksen paikallisessa puistossa, omaan toimistoon, tai kotona. Aseta muistutuksia älypuhelimeen ohjelipusta valmistuminen istuntoja. Tai vielä parempaa, Kutsu ystävä pitää sinua vastuussa.

Tarvitsetko enemmän haastetta? Swap reipas Porraskiipijäjärjestelmä kävelyyn. Jos olet töissä, kiivetä toimisto portaita, tee keuhko purkamisen ja punnerruksia seinää vasten.

Miksi tämä helppo kunto suunnitelma toimii: kesto harjoituksen helpottaa sietää ja todennäköisesti tulet kiinni suunnitelmasta. Ja vaikka harjoitukset ovat lyhyitä, olet edelleen polttavan merkittäviä kaloreita lyhyessä ajassa. Tehdään oikein kolme kertaa päivässä, voit polttaa jopa 300-500 kaloria. Jos teet tämän helppo harjoitus noin ruokajuomat, luultavasti myös lyhentää aikaa vietät syöminen joka auttaa vähentämään ruuan määrää haluat kuluttaa.

 1. Helppo käyttää rutiininomaisesti Regular Harrastajat

Tämä suunnitelma toimii ihmisille, jotka jo käyttävät. Tämän suunnitelman kolahtaa kehon ulos Säännöllisyys nopeammin laihtuminen. Tämä tehdään lisäämällä toimintaa teidän päivä, mutta sinun pitää ylimääräisiä istuntoja helppo jotta elimistö ja aivot eivät saa palanut.

Sinun helppo harjoitus koostuu lisäämällä 30-45 minuutin helppo nautittavaa toimintaa vastakkaiseen lopussa päivä kuin normaali harjoitus:

 • Jos treenata aamulla, lisää reipas ilta kävellä aikataulun.
 • Jos käyttää illalla, harkitse pyöräily tai kävely töihin aamulla.

Miksi tämä helppo kunto suunnitelma toimii: se on yleistä, että ihmiset jotka käyttävät säännöllisesti tehdä samaa rutiinia viikosta toiseen. Jos teet saman harjoituksia samalla intensiteetillä koko ajan saat samat tulokset. Kehosi osuu tasanteen. Tämä suunnitelma nostaa toiminnan tasolla ilman lisättyä stressiä tai rasitusta teidän nivelet. Joten te polttaa enemmän kaloreita verottamatta kehosta.

Boost Helppo käyttää rutiininomaisesti Nopeampi Painonpudotus

Uusi helppo käyttää rutiininomaisesti auttaa polttamaan enemmän kaloreita. Mutta voit laihtua nopeammin lisäämällä näihin haasteisiin:

 • Ohita jälkiruoka viikon. Napata pieni tarjoilu marjoja sijaan
 • Ohita juomia, jotka aiheuttavat painonnousua ja juoda veden sijasta. Ole fani vettä? Opi tekemään maustettu vesi hillitä cravings.
 • Dump tärkkelystä. Sen sijaan, syö tyhjä kaloreita valkoista elintarvikkeita, kuten leipää, valkoista riisiä tai pastaa, tankata erilaisia ​​vähärasvaista proteiinia ja hyviä hiilihydraatteja.

Käännä Fast Painonpudotus pitkäaikaisia ​​Success

Jos pysykää helppo harjoitus rutiininomainen, sinun pitäisi nähdä joitakin muutoksia laajuuden tai tavalla vaatteiden istuvuutta jälkeen viikon tai kaksi. Sitten kysy itseltäsi tämä kysymys: oliko se sen arvoista?

Jos vastaus on kyllä, niin pitää helposti kunto suunnitelma menee. Saatat jopa haluavat tehdä siitä entistä haastava lisäämällä kohtuullinen liikunta ja korkean intensiteetin istunnoissa. Sitten alkaa seurata ruokavaliota varmista syöt oikean määrän proteiinia laihtua ja ylläpitää lihasten.

Jos vastaus on ei, älä huoli. Jopa helppo käyttää suunnitelma vaatii suurta sitoutumista. Et ehkä ole olleet valmiita investointeihin. Mutta älä anna periksi kokonaan. Valitse muutama suunnitelman osia, jotka näyttävät hallittavissa ja yrittää sisällyttää ne aikataulusi. Laihtuminen tapahtuu hitaammin, mutta ainakin se tapahtuu.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.