2 enkla övningar för att gå ner i vikt snabbt

Posted on

2 enkla övningar för att gå ner i vikt snabbt

Du behöver inte ta livet av dig på gymmet varje dag för att banta. Det finns enkla övningar för att gå ner i vikt som du kan göra hemma eller på resande fot. I själva verket, ibland lätt träning fungerar bättre.

Så innan du försöker CrossFit, gå med i en hardcore boot camp klass eller registrera dig för tunga HIIT program, ta reda på hur snabb viktminskning övningar kan påskynda viktminskning och sedan införliva en av dessa övningar i ditt schema.

Easy övningar för att gå ner i vikt snabbt

Gå ner i vikt, måste du skapa ett specifikt kalori underskott. Till exempel kanske du vill nå en 500-kalori underskott varje dag för att förlora ett pund per vecka. Eller du kanske som mål att nå en 1000-kalori dagliga underskott att förlora 2 pounds per vecka. 1

Hursomhelst, måste du kontrollera antalet kalorier du äter och bränner fler kalorier med rörelse för att nå ditt mål.

Många människor kan starta en intensiv träning plan för att banta. Men ibland är det bättre att göra enkla övningar för att gå ner i vikt snabbt. Det finns fyra sätt att lätt motion kan hjälpa dig att banta:

 • Förbättra daglig non-motion rörelse. Lätt träning är utformade för att öka din puls att bränna kalorier, men de bör inte bära ner dig. Så du inte känner behov av att ta en tupplur eller låg på soffan hela dagen efter att ha gjort ett träningspass. Detta hjälper dig att vara aktiv hela dagen och öka antalet kalorier du bränner från NEAT.
 • Träna varje dag. När du gör enkla träning, kan du tränar varje dag. Hård träning, å andra sidan, kräver en återhämtning dagen efter mötet. När man tränar dagligen (i stället för 2-3 dagar per vecka) kan du kanske att bränna mer kalorier från träning.
 • Upprätthålla en konsekvent träningsprogram. Trots intensiv träning är effektivt för viktminskning, hård träning sätta din kropp på en högre risk för skada och utbrändhet. Och du är inte troligt att bränna tillräckligt med kalorier för viktminskning medan du återhämtar på soffan. Lätt träning är oftast säkrare för din kropp och kan tillåta dig att vara mer konsekvent, vecka till vecka och månad till månad.
 • Hålla hungern nivåer stadig. Hård träning ökar ofta hungernivåer. Och ibland till och med öka din känsla av rätten till mat. Till exempel kanske du känner att du förtjänar en högt kaloriinnehåll måltid eller behandla efter hård träning för att du förtjänat det med din insats. Men lätt träning är mindre benägna att lämna dig svälter. Resultatet är att du kan äta mindre med ett enkelt träningsprogram.

Om du är frisk nog för intensiv aktivitet, hård träning är bra för din kropp. Högintensiv träning hjälper till att bygga muskler och bränna fett. Men lätt träning kan påskynda viktminskning också.

2 enkla pass att gå ner i vikt snabbt

Det finns två enkla övningar som anges nedan. Välj en fitness plan baserat på din nuvarande kondition och hälsa.

 1. Enkel övning rutin för nybörjare

Denna plan fungerar bra för personer som inte motionerar alls. De enkla övningar kommer att skaka din ämnesomsättning av lata läge och få flytta igen. Men för att denna plan arbete, måste du hålla din träning kort och hanterbar. På så sätt har du aldrig en ursäkt för att hoppa över en session.

För denna plan kommer du tränar 1-3 gånger varje dag, men varje träningspass kommer inte länge. Du behöver inte byta kläder, du förmodligen inte kommer att få alltför svettig och du inte behöver någon extra utrustning.

Easy nybörjare träning:

 • 7 minuter snabb promenad
 • 7 minuter av enkla utfall och enkla push ups
 • 7 minuter snabb promenad

Du kan göra det här träningspasset på en lokal park, på kontoret eller i hemmet. Ställ in påminnelser på din smartphone för att påminna dig själv att slutföra dina sessioner. Eller ännu bättre, rekrytera en vän att hålla dig ansvarig.

Behöver du mer av en utmaning? Swap rask trappor för promenader. Om du är på jobbet, klättra kontors trappor, gör utfall på landning och armhävningar mot väggen.

Varför denna lätt fitness plan fungerar: Längden på träningen gör det lättare att tolerera och mer troligt att du kommer hålla sig till planen. Och även om träningen är korta, är du fortfarande brinner betydande kalorier i en kort tid. Görs på rätt tre gånger per dag, kan du bränna upp till 300 – 500 kalorier. Om du gör det lätt träning runt måltiderna, kommer du förmodligen också förkorta den tid du spenderar att äta som hjälper dig att minska mängden mat du vill konsumera.

 1. Enkel övning rutin för regelbundna motionärer

Denna plan fungerar för personer som redan tränar. Syftet med denna plan är att stöta kroppen ur sin vanliga rutin för snabbare viktminskning. Du kommer att göra detta genom att lägga till mer aktivitet på dagen, men du ska hålla extra sessioner lätt så att din kropp och hjärna inte blir utbränd.

Din lätt träning kommer att bestå av att tillsätta 30-45 minuters lätt trevlig aktivitet vid den motsatta änden av din dag som din vanliga träning:

 • Om du arbetar på morgonen, lägga till en livlig kväll promenad till ditt schema.
 • Om du tränar på kvällen, överväga cykla eller gå till arbetet på morgonen.

Varför denna lätt fitness plan fungerar: Det är vanligt att människor som motionerar regelbundet för att göra samma rutin vecka efter vecka. Om du gör samma övningar på samma intensitet hela tiden får du samma resultat. Din kropp träffar en platå. Denna plan ökar din aktivitetsnivå utan tillsatt stress eller stam till lederna. Så du bränner fler kalorier utan att beskatta din kropp.

Öka din enkel övning rutin för snabbare viktminskning

Din nya enkel övning rutin kommer att hjälpa dig att bränna fler kalorier. Men du kan gå ner i vikt snabbare genom att lägga till dessa utmaningar:

 • Hoppa över dessert för en vecka. Ta en liten servering av bär i stället
 • Hoppa över drycker som orsakar viktökning och dricka vatten istället. Inte ett fan av vatten? Lär dig att göra smaksatt vatten för att stävja din hunger.
 • Dump stärkelse. Istället för att äta tomma kalorier vita livsmedel som bröd, vitt ris eller pasta, fylla upp på en mängd olika magert protein och bra kolhydrater.

Vänd Snabb viktminskning i långsiktig framgång

Om du håller dig till din lätt träning rutin bör du se någon förändring i omfattning eller på det sätt dina kläder passar efter en vecka eller två. Fråga sedan dig själv frågan: var det värt det?

Om svaret är ja, sedan hålla din lätt fitness plan går. Du kanske även vill göra det mer utmanande genom att lägga till måttlig motion och högintensiva sessioner. Börja sedan spåra din kost för att se till att du äter rätt mängd protein gå ner i vikt och behålla muskler.

Om svaret är nej, oroa dig inte. Även en enkel träningsplan kräver ett stort engagemang. Du kanske inte har varit redo för investeringen. Men ge inte upp helt. Välj några delar av planen som verkar hanterbar och försök att införliva dem i ditt schema. Din viktminskning kommer att ske långsammare, men åtminstone det kommer att hända.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.