2 Enkel øvelser for å miste vekt raskt

Posted on

2 Enkel øvelser for å miste vekt raskt

Du trenger ikke å drepe deg selv på treningsstudio hver dag for å slanke seg. Det er enkle øvelser for å miste vekt som du kan gjøre hjemme eller på farten. Faktisk, noen ganger lett trening fungerer bedre.

Så før du prøver CrossFit, bli en hardcore boot camp klassen, eller registrer deg for heavy duty HIIT program, finne ut hvor fort vekttap øvelser kan øke hastigheten på vekttap og deretter innlemme en av disse øvelser i planen.

Lett Øvelser å miste vekt raskt

For å gå ned i vekt, må du opprette en bestemt kaloriunderskudd. For eksempel kan du ønsker å nå en 500-kalori underskudd hver dag å miste ett pund per uke. Eller du kan sette et mål å nå en 1000-kalori daglig underskudd for å miste 2 pounds per uke. 1

Uansett, må du kontrollere antall kalorier du spiser og forbrenner mer kalorier med bevegelse for å nå målet ditt.

Mange mennesker kan starte en intens treningsøkt plan for å slanke seg. Men, noen ganger er bedre å gjøre enkle øvelser for å miste vekt raskt. Det er fire måter som lett trening kan hjelpe deg til å slanke seg:

 • Forbedre daglig non-exercise bevegelse. Enkle treningsøkter er designet for å øke hjertefrekvensen for å brenne kalorier, men de bør ikke slite deg ned. Slik at du ikke føler behov for å ta en lur eller lå på sofaen hele dagen etter å gjøre en treningsøkt. Dette hjelper deg å holde deg aktiv hele dagen og øke antall kalorier du forbrenner fra NEAT.
 • Trene hver dag. Når du gjør det lett trening, kan du trene hver dag. Hard trening, derimot, krever en bedring dagen etter økten. Når du arbeider ut daglig (i stedet for 2-3 dager per uke) kan du være i stand til å brenne flere kalorier fra trening.
 • Opprettholde en konsekvent treningsprogram. Selv om intens trening er effektivt for vekttap, harde treningsøkter sette kroppen på et høyere risiko for skader og utbrenthet. Og du er ikke sannsynlig å brenne nok kalorier for vekttap mens du gjenoppretter på sofaen. Lett trening er vanligvis tryggere for kroppen din, og kan tillate deg å være mer konsekvent, uke til uke og måned til måned.
 • Hold sult nivåer stødig. Harde treningsøktene ofte øke sult nivåer. Og noen ganger de selv øke din følelse av rett til mat. For eksempel kan du føler at du fortjener en høy-kalori måltid eller behandle etter hard trening fordi du har tjent den med din innsats. Men lett trening er mindre tilbøyelige til å forlate deg sulten. Resultatet er at du kan spise mindre med et enkelt treningsprogram.

Hvis du er frisk nok for høy aktivitet, harde treningsøkter er bra for kroppen din. Høyintensiv trening bidrar til å bygge muskler og brenne fett. Men lett trening kan øke hastigheten på vekttap, også.

2 lett trening for å miste vekt raskt

Det er to enkle øvelser som er oppført nedenfor. Velg en fitness plan basert på din nåværende nivå av form og helse.

 1. Enkelt treningsprogram for nybegynnere

Denne planen fungerer godt for folk som ikke trener i det hele tatt. Den enkle øvelser vil støte stoffskiftet ut av lat modus og få det i gang igjen. Men for å gjøre dette planarbeidet, må du holde treningsøktene korte og håndterlig. På den måten du aldri trenger en unnskyldning for å hoppe over en økt.

For denne planen, vil du trener 1-3 ganger hver dag, men hver trening vil ikke vare lenge. Du trenger ikke å skifte klær, har du sannsynligvis ikke vil bli altfor svett, og du trenger ikke noe ekstra utstyr.

nybegynner lett trening:

 • 7 minutter rask gange
 • 7 minutter av enkle lunges og enkle push-ups
 • 7 minutter rask gange

Du kan gjøre denne treningen på en lokal park, på kontoret eller i hjemmet. Angi påminnelser på smarttelefonen din for å minne deg selv å fullføre økter. Eller enda bedre, rekruttere en venn til å holde deg ansvarlig.

Trenger mer av en utfordring? Bytt rask trapp klatring for walking. Hvis du er på jobb, klatre kontor trappene, gjør lunges på landing og push-ups mot veggen.

Hvorfor denne lett fitness plan fungerer: Varigheten av treningen gjør det lettere å tolerere og mer sannsynlig at du holder deg til planen. Og selv om treningsøktene er korte, er du fortsatt brenner betydelige kalorier i løpet av kort tid. Gjort riktig tre ganger per dag, kan du brenne opp til 300 – 500 kalorier. Hvis du gjør dette lett trening rundt måltidene, vil du sannsynligvis også forkorte tiden du bruker å spise som vil hjelpe deg å redusere mengden mat du ønsker å konsumere.

 1. Enkelt treningsprogram for Jevn Exercisers

Denne planen fungerer for folk som allerede trener. Formålet med denne planen er å støte kroppen din ut av sin vanlige rutine for raskere vekttap. Du gjør dette ved å legge mer aktivitet på dagen, men du vil beholde de ekstra økter lett slik at kroppen og hjernen ikke får brent ut.

Din lett trening vil bestå av å legge 30-45 minutter med rolig hyggelig aktivitet i motsatt ende av dagen som vanlig treningsøkt:

 • Hvis du arbeider ut i morgen, legge en rask kveldstur til tidsplanen.
 • Hvis du trener om kvelden, bør du vurdere sykling eller gåing til jobb om morgenen.

Hvorfor denne lett fitness plan fungerer: Det er vanlig for folk som trener regelmessig for å gjøre det samme rutine uke etter uke. Hvis du gjør de samme øvelsene på samme intensitet hele tiden vil du få de samme resultatene. Kroppen din treffer et platå. Denne planen øker aktivitetsnivået uten ekstra stress eller belastning på leddene. Slik at du forbrenner flere kalorier uten å tappe kroppen din.

Boost Enkel øvelse rutine for raskere vekttap

Din nye enkel øvelse rutine vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Men du kan miste vekt raskere ved å legge til disse utfordringene:

 • Hopp dessert for en uke. Ta en liten porsjon bær i stedet
 • Hopp drinker som forårsaker vektøkning og drikke vann i stedet. Ikke en fan av vann? Lær å lage smakstilsatt vann for å dempe suget.
 • Dump stivelse. I stedet for å spise tomme kalorier hvite matvarer som brød, hvit ris eller pasta, fylle opp på en rekke magre proteiner og gode karbohydrater.

Slå Fast Vekttap inn langsiktig suksess

Hvis du holder deg til din lett trening rutine, bør du se noen endring i omfang eller i måten klærne passer etter en uke eller to. Så spør deg selv dette spørsmålet: var det verdt det?

Hvis svaret er ja, så holde lett fitness plan går. Du kan selv ønsker å gjøre det mer utfordrende ved å legge til moderat trening og høy intensitet økter. Deretter begynne å spore din diett for å sørge for at du spiser riktig mengde protein for å miste vekt og opprettholde muskel.

Hvis svaret er nei, ikke bekymre deg. Selv en enkel øvelse plan krever en stor innsats. Du kan ikke ha vært klar for investeringen. Men ikke gi opp helt. Velg noen få deler av planen som synes håndterbare og prøve å innlemme dem inn i timeplanen din. Vekttap vil skje saktere, men minst det vil skje.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.