2 Egyszerű Gyakorlatok lefogy gyorsan

Posted on

2 Egyszerű Gyakorlatok lefogy gyorsan

Nem kell, hogy megöli magát az edzőteremben minden nap, hogy karcsú le. Vannak egyszerű gyakorlatok, hogy lefogy, hogy meg tudod csinálni otthon vagy útközben. Sőt, néha könnyű edzések jobban működnek.

Tehát mielőtt megpróbál CrossFit, csatlakozzon egy hardcore boot camp osztály, vagy iratkozzon fel a nagy teljesítményű HIIT program megtudja, milyen gyorsan fogyás gyakorlatok felgyorsíthatja fogyás, majd bele egy ilyen edzés rutinok be a menetrend.

Egyszerű Gyakorlatok lefogy gyorsan

A fogyni, akkor létre kell hozni egy adott kalória deficit. Például, lehet, hogy el akar érni egy 500 kalória deficit naponta veszít egy font hetente. Vagy lehet, hogy egy célt elérni 1000 kalóriás napi hiány elveszíteni £ 2 hetente. 1

Akárhogy is, meg kell, hogy ellenőrizzék a kalóriák számát eszik és több kalóriát éget a mozgás, hogy elérje a célt.

Sokan indul egy intenzív edzés terv karcsúsítását. De néha jobb, hogy nem könnyű gyakorlatokat fogyni gyorsan. Négyféle módon, hogy könnyű testmozgás segít karcsúsítását:

 • Javítani napi testmozgás, nem mozgás. Egyszerű edzések célja, hogy növelje a pulzusszámot, hogy kalóriát éget, de nem kell viselni le. Tehát nem érzi szükségét, hogy egy nap, vagy feküdt a kanapén egész nap után csinál egy edzést. Ez segít, hogy maradjon aktív egész nap, és számának növelése kalóriát éget a NEAT.
 • Eddz minden nap. Ha ezt könnyű edzést, akkor gyakorolni minden nap. Kemény edzés, másrészt megköveteli a helyreállítási követő napon az ülésen. Ha a munka a napi (ahelyett, hogy 2-3 nap hetente), akkor lehet, hogy több kalóriát éget az edzés.
 • Következetes fenntartása edzésprogram. Annak ellenére, hogy az intenzív edzés hatékony fogyás, kemény edzések tegye a test nagyobb a veszélye a sérülés és a kiégés. És akkor nem valószínű, hogy éget elegendő kalóriát fogyás közben talpra a kanapén. Egyszerű edzések általában biztonságosabb a szervezetben, és lehetővé teszi, hogy több következetes, hétről hétre és hónapról hónapra.
 • Tartsa éhség szinten állandósult. Kemény edzések gyakran növeli az éhség szinten. És néha még növeli a értelme a jogosultság élelmiszer. Például, lehet, hogy úgy érzi, hogy megérdemlik a magas kalóriatartalmú ételek vagy élvezet után kemény edzés, mert megszerezte azt a fáradságot. De könnyű edzés kevésbé valószínű, hogy hagyja meg éhezik. Az eredmény az, hogy akkor kevesebbet eszik egy egyszerű fitness program.

Ha Ön egészséges elég élénk tevékenységet, kemény edzések vannak jó a tested. Nagy intenzitású testmozgás segíti az izomépítés és a zsírégetés. De könnyű edzések felgyorsíthatja fogyás is.

2 Egyszerű edzések lefogy gyorsan

Két egyszerű edzés rutinok az alább felsorolt. Válasszon egy fitness terv alapján a jelenlegi szinten a fitness és az egészség.

 1. Egyszerű edzésprogrammal kezdőknek

Ez a terv jól működik az emberek, akik nem gyakorolják egyáltalán. Az egyszerű gyakorlatok ráz az anyagcserét ki lusta mód, és kap ez a mozgó újra. De ahhoz, hogy ez a terv a munka, meg kell tartani az edzést rövid és könnyen kezelhető. Így, ha nem mentség, hogy kihagyja a munkamenet.

Mert ez a terv, akkor gyakorolni 1-3 alkalommal naponta, de minden edzés nem lesz hosszú életű. Nem kell változtatni ruhát, akkor valószínűleg nem fog túl izzadt és akkor nem kell semmilyen extra felszerelés.

Egyszerű kezdő edzés:

 • 7 perc gyors séta
 • 7 perc könnyű kitöréseket és könnyű fekvőtámasz
 • 7 perc gyors séta

Ezt megteheti az edzés egy helyi parkban, az irodában, vagy otthon. Emlékeztetők beállítása az okostelefonon, hogy emlékeztesse magát, hogy a teljes ülés. Vagy még jobb, toborozni egy barátja, hogy tartsa meg elszámolással.

Kell nagyobb kihívást jelent? Swap élénk lépcsőzés a járás. Ha a munka, mászni a hivatal lépcsőn, nem kitöréseket a kirakodás és fekvőtámasz a falnak.

Miért ez a könnyű fitness terv működik: Az edzésprogram időtartama megkönnyíti elviselni, és annál valószínűbb, hogy maradok a tervet. És bár az edzések rövidek, még mindig égő jelentős kalória egy rövid ideig. Helyesen naponta háromszor, akkor éget akár 300-500 kalóriát. Ha ezt a könnyű edzést körül étkezések, akkor valószínűleg azt is lerövidíti az időt töltesz táplálkozás, amely segít csökkenteni az étel mennyiségét szeretnénk fogyasztani.

 1. Egyszerű edzésprogrammal Regular erősítők

Ez a terv működik az emberek, akik már gyakorolják. E terv az, hogy üsse a tested ki a megszokott gyorsabb fogyás. Majd ezt hozzáadásával több tevékenységet a nap, de akkor tartsa az extra ülések könnyű úgy, hogy a test és az agy nem kap leégett.

A könnyű edzést áll hozzá 30-45 perc könnyű élvezetes tevékenység ellentétes végén a nap, mint a normál edzés:

 • Ha a munka ki reggel, adjunk hozzá egy gyors esti séta a menetrend.
 • Ha gyakorolni az este, úgy kerékpározás vagy séta a munkát reggel.

Miért ez a könnyű fitness terv működik: ez a közös az emberek, akik rendszeres testmozgást, hogy nem ugyanaz a rutin hétről hétre. Ha ugyanezt gyakorlatokat ugyanazon intenzitás minden alkalommal kapsz ugyanazt az eredményt. A tested üt egy fennsíkon. Ez a terv növeli az aktivitási szint hozzáadott stressz vagy megterheli az ízületeit. Így több kalóriát éget nélkül megadóztatása tested.

Boost Your Easy edzésprogrammal gyorsabb Fogyás

Az új könnyű testmozgás segít több kalóriát éget. De lehet fogyni gyorsabb, ha ezeket a kihívásokat:

 • Skip desszert egy hétre. Fogj egy kis adag bogyók helyett
 • Ugrás az italokat, hogy ok súlygyarapodás és ivóvíz helyett. Nem rajongok a víz? Tanuld meg, hogy az ízesített víz megfékezni a sóvárgást.
 • Dump keményítő. Ahelyett, hogy táplálkozási üres kalória fehér élelmiszerek, mint a kenyér, a fehér rizs vagy tészta, töltse ki a különböző sovány fehérjét és a jó szénhidrátokat.

Kapcsolja Gyors Fogyás a hosszú távú siker

Ha ragaszkodik a könnyű edzés rutin, meg kell látni néhány változás nagyságrendje vagy az, ahogyan a ruha illik után egy-két hét. Akkor kérdezd meg magadtól ezt a kérdést: megérte?

Ha a válasz igen, akkor tartsa könnyen fitness terv lesz. Lehet, hogy szeretné, hogy ez nagyobb kihívást hozzáadásával mérsékelt testmozgás és magas intenzitású edzést. Ezután kezdje el követni a diéta, hogy győződjön meg róla, enni a megfelelő mennyiségű fehérjét, hogy lefogy, és fenntartható az izmok.

Ha a válasz nem, ne aggódj. Még egy egyszerű edzéstervet igényel nagy elkötelezettséget. Lehet, hogy nem lett volna kész a beruházás. De ne add fel teljesen. Válasszon egy pár alkatrészt a terv, hogy úgy tűnik, kezelhetőbb, és próbálja beépíteni őket a menetrend. A fogyás fog történni lassabban, de legalább meg fog történni.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.