2 eenvoudige oefeningen om snel gewicht te verliezen

Posted on

2 eenvoudige oefeningen om snel gewicht te verliezen

Je hoeft niet om jezelf te doden in de sportschool elke dag af te slanken. Er zijn eenvoudige oefeningen om gewicht te verliezen dat je kunt doen thuis of onderweg. In feite, soms werken gemakkelijk workouts beter.

Dus voordat je CrossFit proberen, deelnemen aan een hardcore boot camp klasse, of meld je aan voor zware HIIT programma, erachter te komen hoe snel gewichtsverlies oefeningen kan versnellen gewichtsverlies en vervolgens op te nemen van een van deze oefeningen in uw schema.

Makkelijk Oefeningen om snel gewicht te verliezen

Om gewicht te verliezen, moet je een bepaalde calorie tekort te creëren. Bijvoorbeeld, wilt u misschien een 500-calorie tekort te bereiken elke dag om een pond te verliezen per week. Of je zou een doel op een 1000 calorieën per dag tekort te verliezen 2 pond per week te bereiken. 1

Hoe dan ook, moet u het aantal calorieën dat je eet te controleren en meer calorieën verbranden met beweging om je doel te bereiken.

Veel mensen kunnen een intensieve training van plan om af te slanken te starten. Maar soms is het beter om eenvoudige oefeningen te doen om gewicht te verliezen snel. Er zijn vier manieren die gemakkelijk oefening die je kan helpen af ​​te slanken:

 • Verbeter de dagelijkse non-oefening beweging. Makkelijk trainingen zijn ontworpen om uw hartslag te verhogen om calorieën te verbranden, maar ze moeten niet dragen je naar beneden. U hoeft dus niet de behoefte voelen om een dutje te doen of leg op de bank de hele dag na het doen van een training. Dit helpt u om actief te blijven gedurende de dag en het vergroten van het aantal calorieën je verbrandt van NEAT.
 • Train elke dag. Wanneer u eenvoudig workouts doen, kunt u elke dag te oefenen. Hard oefening, aan de andere kant, vereist een herstel dag na de sessie. Wanneer u dagelijks uit te werken (in plaats van 2-3 dagen per week) kunt u in staat zijn om meer calorieën te verbranden uit te oefenen.
 • Zorg voor een consistente trainingsprogramma. Hoewel intense oefening is effectief voor gewichtsverlies, harde trainingen zet je lichaam op een hoger risico op letsel en burnout. En je bent waarschijnlijk niet genoeg calorieën te verbranden om gewicht te verliezen terwijl je herstelt op de bank. Makkelijk trainingen zijn meestal veiliger voor je lichaam en kan u toestaan om meer consistente, week tot week en maand tot maand.
 • Houd honger niveaus stabiel. Hard trainingen verhogen vaak honger niveaus. En soms zijn ze zelfs je gevoel van recht te verhogen tot voedsel. Bijvoorbeeld, zou je het gevoel dat je verdient een calorierijke maaltijd of traktatie na harde oefening, omdat je het verdiend met uw inspanning. Maar gemakkelijk workouts hebben minder kans op laat je honger. Het resultaat is dat je minder met een eenvoudig fitness programma kan eten.

Als je gezond genoeg zijn voor krachtige activiteit, harde trainingen zijn goed voor je lichaam. High-intensiteit van de training helpt om spiermassa op te bouwen en vet te verbranden. Maar gemakkelijk workouts kan versnellen gewichtsverlies, ook.

2 Gemakkelijk Workouts om snel gewicht te verliezen

Er zijn twee eenvoudige oefeningen hieronder vermeld. Kies een fitness-plan op basis van uw huidige niveau van fitheid en gezondheid.

 1. Eenvoudige oefening routine voor beginners

Dit plan werkt goed voor mensen die niet uit te oefenen op alle. De eenvoudige oefeningen zal uw stofwisseling schok uit de luie modus en krijgt het weer in beweging. Maar om dit plan te laten werken, moet u uw workouts kort en beheersbaar te houden. Op die manier hoef je nooit een excuus om een ​​sessie over te slaan.

Voor dit plan, dan heb je 1-3 keer per dag te oefenen, maar elke training zal niet lang duren. Je hoeft niet te veranderen kleren, zal je waarschijnlijk niet al te bezwete te krijgen en je hoeft geen extra apparatuur nodig.

Makkelijk beginner workout:

 • 7 minuten snel lopen
 • 7 minuten rustig lunges en gemakkelijke push ups
 • 7 minuten snel lopen

U kunt deze training doen bij een lokaal park, op kantoor of in uw huis. Herinneringen instellen op uw smartphone om jezelf eraan te herinneren dat je sessies te voltooien. Of beter nog, werven een vriend om u ter verantwoording te roepen.

Wil je meer van een uitdaging? Swap stevige traplopen te wandelen. Als je aan het werk zijn, beklim de kantoor trappen, doen lunges op de overloop en push-ups tegen de muur.

Waarom deze gemakkelijk fitness plan werkt als volgt: De duur van de training maakt het makkelijker te tolereren en meer waarschijnlijk dat je vasthouden aan het plan. En hoewel de trainingen zijn kort, bent u nog steeds branden aanzienlijke calorieën in een korte periode van tijd. Goed uitgevoerd drie keer per dag, kunt u branden tot 300-500 calorieën. Als u deze lichte training rond etenstijd te doen, zult u waarschijnlijk ook de hoeveelheid tijd die je eten te brengen die u zal helpen om de hoeveelheid voedsel die u wilt om te consumeren te verminderen in te korten.

 1. Eenvoudige oefening routine voor reguliere sporters

Dit plan werkt voor mensen die al te oefenen. Het doel van dit plan is om je lichaam tegen het lijf uit zijn normale routine voor een snellere gewichtsverlies. Je zult dit doen door het toevoegen van meer activiteit aan de dag, maar u zult de extra sessies te houden gemakkelijk, zodat je lichaam en de hersenen krijgen niet burn-out.

Uw lichte training zal bestaan ​​uit het toevoegen van 30-45 minuten rustig plezierige activiteit aan de andere kant van de dag als uw normale workout:

 • Als u uit te werken in de ochtend, voeg een stevige avondwandeling aan uw schema.
 • Als je oefenen in de avond, overweeg dan fietsen of wandelen naar het werk in de ochtend.

Waarom deze gemakkelijk fitness plan werkt als volgt: Het is gebruikelijk voor mensen die regelmatig sporten om dezelfde routine week doen na week. Als je dezelfde oefeningen te doen met dezelfde intensiteit de hele tijd je dezelfde resultaten te krijgen. Je lichaam raakt een plateau. Dit plan verhoogt uw activiteitenniveau zonder extra stress of spanning op uw gewrichten. Zo verbrand je meer calorieën zonder te belasten je lichaam.

Boost Your Gemakkelijk oefening routine voor een snellere gewichtsafname

Uw nieuwe gemakkelijke oefening routine zal u helpen meer calorieën te verbranden. Maar je kunt sneller gewicht verliezen door het toevoegen van deze uitdagingen:

 • Sla dessert voor een week. Pak een kleine portie van bessen in plaats
 • Sla de dranken die leiden tot gewichtstoename en drink water in plaats. Geen fan van water? Leer om gearomatiseerd water aan uw cravings te beteugelen te maken.
 • Dump zetmeel. In plaats van het eten van lege calorieën witte voedingsmiddelen zoals brood, witte rijst of pasta, vullen op een verscheidenheid van magere eiwitten en goede koolhydraten.

Draai Fast Weight Loss in Long-Term Success

Als u zich aan uw lichte training routine, moet u een aantal veranderingen in de omvang of in de manier waarop je kleren passen na een week of twee te zien. Dan vraag jezelf af deze vraag: was het de moeite waard?

Als het antwoord ja is, dan houd je makkelijk fitness plan te gaan. U kunt zelfs om het meer uitdagende door het toevoegen van een matige lichaamsbeweging en high-intensity sessies. Dan start het bijhouden van uw dieet om ervoor te zorgen dat je eet de juiste hoeveelheid eiwit om gewicht te verliezen en spieren te behouden.

Als het antwoord nee is, maak je geen zorgen. Zelfs een eenvoudige oefening plan vergt een grote inzet. Je mag niet klaar voor de investering zijn geweest. Maar niet helemaal opgeven. Kies een paar onderdelen van het plan dat beheersbaar lijken en probeer ze te integreren in uw schema. Uw gewichtsverlies zal minder snel gebeuren, maar in ieder geval het zal gebeuren.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.