2 Easy Vaje za Smršati hitro

Posted on

2 Easy Vaje za Smršati hitro

Nimate ubiti v telovadnici vsak dan slim navzdol. Obstajajo preproste vaje, da izgubijo težo, ki jih lahko naredite doma ali na poti. Dejstvo je, včasih enostavno treninge delati bolje.

Torej, preden poskusite CrossFit, pridružite hardcore Boot Camp razred je, ali se prijavite za težke HIIT programa dajatve, ugotovili, kako hitro teža lahko vaje izguba pospeši izgubo teže, nato pa vključi enega od teh vaja rutino v svoj urnik.

Enostaven Vaje za Smršati hitro

Če želite shujšati, morate ustvariti posebno primanjkljaj kalorij. Na primer, boste morda želeli, da bi dosegli 500 kalorij primanjkljajem vsak dan izgubiti en funt na teden. Ali bi si zastavili cilj, da bi dosegli dnevni primanjkljaj 1000 kalorij, da izgubijo 2 funtov na teden. 1

Kakorkoli, morate nadzorovati število kalorij jeste in gorijo več kalorij z gibanjem, da dosežejo svoj cilj.

Mnogi ljudje lahko začnejo intenzivno vadbo načrt, slim navzdol. Ampak, včasih je bolje, da enostavno vaje, da izgubijo težo hitro. Obstajajo štirje načini, da lahko enostavno vadbo, ki vam pomaga, da slim navzdol:

 • Izboljšati vsakodnevno gibanje brez vadbe. Easy treninge so zasnovani za povečanje svoj srčni utrip, da gorijo kalorij, vendar pa ne bi smel nositi navzdol. Torej ne čutite potrebo po nap ali ležal na kavču cel dan po tem vaja. To vam pomaga, da ostanete aktivni ves dan in povečati število kalorij boste spali od NEAT.
 • Vaditi vsak dan. Ko boste to storili enostavno vadbe, ki jih lahko izvaja vsak dan. Trdi vaja, na drugi strani pa zahteva dan obnovitev naslednjo sejo. Ko izšlo dnevno (namesto 2-3 dni na teden), boste morda lahko, da gorijo več kalorij od uveljavljanja.
 • Ohranijo dosleden vadbe. Čeprav je intenzivna vadba učinkovita za hujšanje, trde treninge dal svoje telo na večje tveganje za poškodbe in izčrpanosti. In ti si verjetno ne gorijo dovolj kalorij za izgubo telesne teže, medtem ko si opomogla na kavču. Enostavna vaja, so običajno varnejši za vaše telo in lahko vam omogočajo, da se bolj dosledno, teden za tednom in mesec za mesecem.
 • Naj bo raven lakote stabilno. Trde treninge pogosto poveča raven lakote. In včasih se celo povečali svoj občutek za pravico do hrane. Na primer, boste morda menijo, da si zaslužijo visoko kalorij obrok ali priboljšek je po trdem vadbo, ker si jo zaslužili s svojim naporom. Ampak enostavno treninge manj verjetno, da pustil stradajo. Posledica tega je, da lahko jeste manj z enostavnim fitnes programa.

Če ste zdravi dovolj živahna dejavnost, trde treninge so dobri za vaše telo. Visoko intenzivna vadba pomaga graditi mišice in gorijo maščobe. Vendar pa lahko enostavno vadbe pospeši izgubo teže, preveč.

2 Easy vaje, da izgubijo težo hitro

Obstajata dva enostavna vaja rutino, navedene spodaj. Izberite fitnes načrt, ki temelji na vaši trenutni ravni kondicije in zdravja.

 1. Enostavno vadbe za začetnike

Ta načrt deluje dobro za ljudi, ki se ne izvajajo na vseh. Enostavno vaje sunkov vaš metabolizem iz leni način in da se bo spet premika. Ampak, da bi ta načrt dela, morate hraniti svoje treninge kratko in obvladljive. Tako ne boste nikoli več izgovor, da preskoči sejo.

Za ta načrt, boste izvaja 1-3 krat vsak dan, ampak vsak vaja bo ne traja dolgo. Saj ni treba, da oblačila sprememb, ki jih verjetno ne bo dobil preveč prepotenih in jih ne potrebujete nobene dodatne opreme.

Enostavno začetnik vaja:

 • 7 minut hitre hoje
 • 7 minut enostavno lunges in enostavno naročenih ups
 • 7 minut hitre hoje

To lahko storite vaja na lokalnem parku, v pisarni ali v vašem domu. Nastavite opomnike na vaš pametni telefon, da se spomni, da izpolni svoje seje. Ali še bolje, zaposliti prijatelja, da imajo ti odgovoren.

Potrebujemo več izziv? Swap živahne stopnice plezanje za hojo. Če ste v službi, vzpon pisarniških stopnicah, ne lunges na pristanek in sklece proti steni.

Zakaj to enostavno fitness načrt dela: Trajanje vadbo omogoča lažje prenašajo in bolj verjetno je, da boste držali načrta. In čeprav so treninge Skratka, še vedno gori velike kalorij v kratkem času. Pravilno narejeno trikrat na dan, lahko zapišete do 300 – 500 kalorij. Če vam to enostavno vaja okoli obroka, boste verjetno tudi skrajšanje časa ste porabili prehranjevanja, ki vam bo pomagal zmanjšati količino hrane, ki jo želite uživati.

 1. Enostavno vadbe za regularne in rekreativce

Ta načrt dela za ljudi, ki že izvajajo. Namen tega načrta je, da Naleteli vaše telo iz svoje redne rutine za hitrejše hujšanje. To lahko storite z dodajanjem več aktivnosti na svoj dan, vendar si bomo še naprej dodatne seje preprosto tako, da se vaše telo in možgani ne dobijo pregorela.

Vaš enostavna vadba bo sestavljena iz dodal 30-45 minut enostavno prijetno aktivnosti na nasprotnem koncu dneva kot vaš običajni vadbi:

 • Če delate v dopoldanskem času, dodamo živahne večerni sprehod na svoj urnik.
 • Če vadite zvečer, menijo, kolesarjenje ali hojo na delo zjutraj.

Zakaj to enostavno fitness načrt dela: to je običajno, da ljudje, ki redno izvajajo, da storijo enako rutinsko teden za tednom. Če boste to storili iste vaje z enako intenzivnostjo, ves čas boste dobili enake rezultate. Vaše telo udari plato. Ta načrt poveča svojo raven dejavnosti brez dodanega stresa ali seva na vaše sklepe. Tako boste spali več kalorij, ne da bi obdavčevala svoje telo.

Boost Your Easy vadbe za hitrejše hujšanje

Vaša nova lahka naloga rutinsko bo pomagal gorijo več kalorij. Vendar pa lahko izgubijo težo hitreje, z dodajanjem teh izzivov:

 • Preskoči sladica za en teden. Zgrabi majhno porcijo jagod namesto
 • Preskoči pijač, ki povzročajo povečanje telesne teže in pijača voda namesto tega. Ni ljubitelj vode? Več o tem, da bi z okusom vode za omejitev vaših želja.
 • Dump škrob. Namesto, da jedo praznih kalorij bela živila, kot so kruh, bel riž ali testenine, izpolnite na različnih pustega beljakovin in dobrih ogljikovih hidratov.

Obrnite Hitro hujšanje v dolgoročni uspeh

Če držijo vaše enostavno vaja rutino, bi morali videti nekaj sprememb v obsegu in na način, tvoja oblačila fit po tednu ali dveh. Potem se vprašajte to vprašanje: je bilo vredno?

Če je odgovor pritrdilen, potem bo vaš enostaven fitnes načrt dogaja. Morda celo želeli, da bi bilo bolj izziv z dodajanjem zmerne vadbe in vadbe visoke intenzivnosti. Nato začnete slediti svojo prehrano, da poskrbite, da boste jedli pravo količino beljakovin, da izgubijo težo in ohraniti mišice.

Če je odgovor ne, ne skrbi. Tudi preprost načrt vadbe zahteva veliko predanost. Morda niste bili pripravljeni na naložbe. Ampak ne obupajte v celoti. Izberite nekaj delov načrta, ki se zdi obvladljivo in poskusite, da jih vključi v svoj urnik. Vaše hujšanje bo zgodilo, bolj počasi, ampak vsaj se bo to zgodilo.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.