Най-големите Отслабване тренировка да се избегнат грешки

Posted on

Най-големите Отслабване тренировка да се избегнат грешки

Понякога, трениращи с най-добри намерения да загубят най-малко количество тегло. По-лошото е, че те често виждаме своите приятели тънък надолу само няколко седмици след започване на нова програма за тренировка. Тя може да бъде разочароващ и объркващо.

Така че това, което прави една загуба на тегло план тренировка ефективно и още един се провали? Би могло да има редица фактори, които участват. В много случаи обаче, причината може да бъде проследена до един от тези гафове. Ако сте били опитва да премахне няколко паунда и вашето упражнение план не е да водят до някакви резултати, вижте, ако едно от тези общи тренировка грешки.

Трябва ли да Пресмятане всеки ден?

Не е лошо да се работи всеки ден. Правейки някаква форма на физическа активност всеки ден е умен, когато се опитвате да отслабнете. Но ако искате да отслабнете, повтаряйки една и съща режим тренировка, интензивност, продължителност или ден след ден няма да работи. Защо? Тялото ви се нагажда към дневната натовареност и да ви наранят страховитите загуба на тегло плато .

Отстраняване на този гаф: Разработване на тренировка график, който включва различни дейности, различни нива на интензивност , както и различни дължини сесия. Например, ако обикновено правя 40 минути ходене, запази тази дейност на вашата тренировка график два или три дни в седмицата. Но тъй като допълнително предизвикателство, разхождайте се за 60-75 минути, един ден през седмицата.

На останалите дни, смесете в колоезденето тренировка и един ден на разходка / бягане интервали . Ако сте здрави достатъчно за енергична дейност, добавете HIIT тренировки , които са доказали своята ефективност при изгаряне на мазнини . Чрез включването на по-голямо разнообразие в графика си, можете да работите всеки ден и да се избегне прегаряне.

Не обезщетяват от консумират повече 

Когато добавяте упражнения за ежедневието си, можете да получите по-често гладен, особено когато работят всеки ден. Справяне с които глад може да бъде трудна битка, тъй като често има гласче в главата ти, че казва: ” Не мога да ям каквото си искам, защото съм упражнява днес .”

Това обосновка има смисъл. Но, ако се опитвате да отслабнете с упражнения, трябва да постигнете определена калориен дефицит в края на деня. Ако отговарят на вашите след тренировка глад с високо калорични храни, или дори с прекалено много здравословна храна, вие ще се окажете подмяна на всички от калориите, които изгарят. След това си калориен дефицит и потенциала си загуба на тегло изчезне.

Отстраняване на този гаф: Преди да започнете или да промените вашата тренировка програма, определяне на общите Ви дневни разходи . Можете да го изчисли себе си или да получите метаболитен тест се извършва от специалист като личен треньор или регистриран диетолог. Когато започнете вашата тренировъчна програма, се уверете, че сте се увеличи само приема на храна, така че да се поддържа все още калориен дефицит в края на деня.

А дефицит от 500 калории на ден или 3500 калории на седмица трябва да доведе до по един паунд загуба на тегло всяка седмица.

Избягвайте Разбитата обучение

Един добър фитнес програма включва сърдечно-съдови (аеробна) обучение, обучение сила и гъвкавост на работа (разтягане) 0.1

Тази балансирана програма за тренировка , гарантира, че тялото ви престой здрави и годни. Но всеки един от тези три компонента е от полза също загуба на тегло. Ако се скъпя за една или две от тях, вие ще се окажете с неуравновесени програма тренировка и няма да се възползват в пълна загуба на тегло ползи от вашите тренировките.

Отстраняване на този гаф: Повечето програми за отслабване тренировка включват аеробна дейност, така че е малко вероятно, че ще трябва да добавите кардио. Но вие също трябва да сте сигурни, че правите 2-3 дни на силова тренировка, както добре. Ако времето е проблем, направете една тренировка верига и пълни кратки интервали от упражнения съдържание между 5-10 минутни изблици на кардио. След това завърши всяка тренировка с 10-15 минути на разтягане, така че да се поддържа здрави стави и орган контузии.

Не намалявайте неупражняването физическата активност

Това е чудесно, ако можете да отидете на фитнес всеки ден и да завърши убиец тренировка-освен ако финал е, че можете да прекара остатъка от деня на дивана. Ако се компенсира тренировка чрез намаляване на размера на неупражняването физическа активност, което правите през деня, вашата обща дневна калориен разход може в крайна сметка е същото, както ако не е отишъл на фитнес изобщо.

Отстраняване на този гаф: неупражняване дейност термогенеза (чист) трябва да отчита значителен процент от калориите, които изгаряте всеки ден. Когато си чист намалява, забавя метаболизма ви, вие не горят най-много calories2 всеки ден и вие не губи тегло.

Ако си тренировки ви се вливат в точката на изчерпване, може би е време да направи преоценка на вашата програма. Уверете се, че високо интензивни тренировки са сравнително кратък и трябва да включите няколко лесни дни за възстановяване през седмицата, за да се даде възможност на тялото ви да се възстанови и да се възстанови.

Също така имайте предвид, че това не винаги е тренировка, която е причина за липсата на неразредено. Понякога изборът на лежеше на дивана или седнете на стол по цял ден се прави по навик, а не истинска умора. Опитайте се да пропуснете следобедна дрямка и отивам за тонизираща разходка вместо. Щук по време на работа? Виж, ако можете да използвате постоянно работно място или правите почивки, за да се измъкне от стола си и се движите.

Преосмислят добавки и спортни напитки

Смятате ли, зареждане с гориво по време на или след тренировка със спортни напитки или барове? Ако е така, вероятно сте изтриване на калориен дефицит, който току що earned.3 В някои случаи, спортисти се нуждаят от спортни напитки, но за повечето трениращи вода е най-добрият избор за хидратация. И след тренировка добавка диета вероятно не помага един от двамата. Има стотици продукти на пазара и, за съжаление, повечето от тях не се прави нищо, но се празни обещания и се отцежда портфейла си.

Отстраняване на този гаф: Вместо да инвестира в барове, напитки, или добавки, се инвестира в посещение с акредитирана спортен диетолог или диетолог. Те ще ви помогнат да се уверите, че получавате достатъчно от правото вид на калории, за да се възстанови по подходящ начин от вашата тренировка. Те също могат да ви помогнат да се декодира и може би се развенчават твърденията на добавката, която искате да използвате.

Окончателно мисъл

Независимо от размера, упражнения винаги трябва да е част от ежедневието. Ще изпитате безброй ползи за здравето, ако участват в физическа активност всеки ден. Но ако се занимавате в програма тренировка, специално, за да отслабнете, трябва да са особено внимателни, за да се оптимизира вашия план за изпълнението на тази цел. Уверете се, само на няколко малки корекции, избягвайте тези често срещаните грешки, и вие сте по-вероятно да видите резултатите на скалата.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.