Μεγαλύτερα λάθη προπόνηση απώλεια βάρους για την αποφυγή

Posted on

Μεγαλύτερα λάθη προπόνηση απώλεια βάρους για την αποφυγή

Μερικές φορές, αθλούμενοι με τις καλύτερες προθέσεις να χάσει το λιγότερο ποσό του βάρους. Αυτό που είναι χειρότερο είναι ότι συχνά βλέπουν τους φίλους τους αδυνατίσετε μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη ενός νέου προγράμματος εκγύμνασης. Μπορεί να είναι απογοητευτικό και προκαλεί σύγχυση.

Έτσι, αυτό που κάνει την απώλεια βάρους ένα σχέδιο προπόνηση αποτελεσματική και άλλη μία αποτυχία; Θα μπορούσαν να υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες που εμπλέκονται. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις, η αιτία μπορεί να εντοπιστεί σε ένα από αυτά τα λάθη. Αν έχετε ήδη αγωνίζεται να ρίξει μερικά κιλά και πρόγραμμα άσκησης σας δεν είναι ικανή να επιφέρει αποτελέσματα, δείτε αν κάνετε ένα από αυτά τα κοινά λάθη προπόνηση.

Πρέπει να δουλέψω έξω κάθε μέρα;

Δεν είναι κακό να εργάζονται έξω κάθε μέρα. Να κάνει κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας κάθε μέρα είναι έξυπνος, όταν προσπαθείτε να αδυνατίσετε. Αλλά αν θέλετε να χάσετε βάρος, επαναλαμβάνοντας την ίδια λειτουργία προπόνηση, η ένταση, ή μέρα με τη μέρα η διάρκεια δεν θα λειτουργήσει. Γιατί; Το σώμα ρυθμίζει σας στο καθημερινό φόρτο εργασίας και να χτυπήσει την επίφοβη οροπέδιο απώλειας βάρους .

Διορθώστε το σφάλμα: Ανάπτυξη ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, διαφορετικά επίπεδα έντασης και διαφορετικά μήκη συνόδου. Για παράδειγμα, εάν κάνετε συνήθως 40 λεπτά με τα πόδια, διατηρούν τη δραστηριότητα αυτή στο πρόγραμμα γυμναστικής σας δύο ή τρεις ημέρες την εβδομάδα. Αλλά ως μια πρόσθετη πρόκληση, με τα πόδια για 60-75 λεπτά μια ημέρα της εβδομάδας.

Από τις υπόλοιπες ημέρες, αναμείξτε σε μια προπόνηση ποδηλασίας και μια μέρα τα πόδια τρέχουν διαστήματα / . Αν είστε υγιείς αρκετό για έντονη δραστηριότητα, προσθέστε προπονήσεις HIIT , η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην καύση του λίπους . Με την ενσωμάτωση περισσότερη ποικιλία στο πρόγραμμά σας, μπορείτε να ασκηθείτε κάθε μέρα και να αποφευχθεί η επαγγελματική εξουθένωση.

δεν αντισταθμίζουν με την κατανάλωση περισσότερων 

Όταν προσθέτετε άσκησης στη ρουτίνα σας, πεινάσετε πιο συχνά, ειδικά όταν εργάζεστε έξω κάθε μέρα. Η ενασχόληση με το εν λόγω πείνας μπορεί να είναι μια ανηφορική μάχη, επειδή υπάρχει συχνά μια μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι σας που λέει, « μπορώ να φάω ό, τι θέλω, γιατί ασκείται σήμερα

Αυτό το σκεπτικό έχει νόημα. Αλλά αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος με την άσκηση, θα πρέπει να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο έλλειμμα θερμίδων στο τέλος της ημέρας. Αν έχετε ικανοποιήσει την πείνα μετά την άσκηση σας με τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας ή ακόμα και με πάρα πολύ υγιεινή διατροφή, θα καταλήξετε αντικαθιστώντας όλες τις θερμίδες που καίγονται. Στη συνέχεια, το έλλειμμα θερμίδων και πιθανή απώλεια βάρους σας να εξαφανιστούν.

Διορθώστε το σφάλμα: Πριν ξεκινήσετε ή να αλλάξετε το πρόγραμμα άσκησής σας, να καθορίσει συνολική ημερήσια δαπάνη σας . Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας ή να πάρετε μια μεταβολική δοκιμασία εκτελείται από έναν επαγγελματία όπως έναν προσωπικό γυμναστή ή διαιτολόγο. Όταν ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησης το μακιγιάζ σας βεβαιωθείτε ότι έχετε αυξήσει μόνο την πρόσληψη τροφής σας, ώστε να εξακολουθείτε να διατηρήσει ένα έλλειμμα θερμίδων στο τέλος της ημέρας.

Ένα έλλειμμα 500 θερμίδες ανά ημέρα ή 3500 θερμίδες την εβδομάδα θα πρέπει να οδηγήσει σε μια απώλεια βάρους μια λίβρα κάθε εβδομάδα.

Αποφύγετε μονόπλευρη Εκπαίδευση

Ένα πρόγραμμα καλή φυσική κατάσταση περιλαμβάνει καρδιαγγειακή (αεροβική) προπόνηση, προπόνηση δύναμης, και το έργο της ευελιξίας (stretching) .1

Αυτό το ισορροπημένο πρόγραμμα προπόνησης , βεβαιώνει ότι παραμένει το σώμα σας υγιές και σε φόρμα. Αλλά κάθε ένα από αυτά τα τρία συστατικά έχει επίσης οφέλη απώλειας βάρους. Αν αμελώ σχετικά με ένα ή δύο από αυτά, θα καταλήξετε με μια μονόπλευρη πρόγραμμα προπόνηση και δεν θα αξιοποιηθούν πλήρως τα οφέλη της απώλειας βάρους των ασκήσεων σας.

Διορθώστε το σφάλμα: Τα περισσότερα προγράμματα άσκησης απώλειας βάρους περιλαμβάνουν αεροβική δραστηριότητα και έτσι είναι απίθανο ότι θα πρέπει να προσθέσετε καρδιο. Αλλά θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει 2-3 μέρες της προπόνησης δύναμης, όπως καλά. Εάν ο χρόνος είναι ένα θέμα, κάνει μια προπόνηση κύκλωμα και πλήρη σύντομα χρονικά διαστήματα ασκήσεων αντοχής μεταξύ 5-10 εκρήξεις λεπτό καρδιο. Στη συνέχεια, τελειώσω κάθε προπόνηση με 10-15 λεπτά από το τέντωμα, έτσι ώστε να διατηρήσουν υγιείς αρθρώσεις και έναν τραυματισμό χωρίς σώμα.

Μην Μείωση μη άσκηση σωματική άσκηση

Είναι μεγάλη, αν πάτε στο γυμναστήριο κάθε μέρα και να ολοκληρώσει ένα δολοφόνο προπόνηση, εκτός και αν η πληρωμή είναι ότι μπορείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας στον καναπέ. Αν σας αποζημιώσει για την προπόνηση σας με τη μείωση του ποσού της μη άσκησης σωματικής δραστηριότητας που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, η συνολική ημερήσια κατανάλωση θερμίδων σας μπορεί να καταλήξει να είναι το ίδιο σαν να μην είχε πάει στο γυμναστήριο καθόλου.

Διορθώστε το σφάλμα: θερμογένεση δραστηριότητα μη άσκησης (καθαρό) θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό των θερμίδων που καίτε κάθε μέρα. Όταν NEAT μειώνεται σας, επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, δεν καίγονται και πολλά calories2 κάθε μέρα και δεν χάνουν βάρος.

Αν προπονήσεις σας να ρέει στο σημείο εξάντλησης, μπορεί να είναι χρόνος για να αξιολογήσει εκ νέου το πρόγραμμά σας. Βεβαιωθείτε ότι οι προπονήσεις υψηλής έντασης σας είναι σχετικά μικρή και ότι έχετε συμπεριλάβει μερικές εύκολες ημέρες ανάκαμψη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να δώσετε στο σώμα σας την ευκαιρία να ανακτήσει και την ανοικοδόμηση.

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι δεν είναι πάντα η προπόνηση που προκαλεί η έλλειψη της NEAT. Μερικές φορές η επιλογή να θέσει στον καναπέ ή να καθίσει σε μια καρέκλα όλη μέρα γίνεται από συνήθεια και όχι πραγματική κόπωση. Προσπαθήστε να παραλείψετε το μεσημεριανό ύπνο και να πάει για ένα αναζωογονητικό περίπατο αντ ‘αυτού. Κολλημένος στην εργασία; Δείτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μόνιμη θέση εργασίας ή να κάνετε μικρά διαλείμματα για να βγούμε από την καρέκλα σας και να μετακινούνται.

Rethink Συμπληρώματα και Αθλητισμού Ποτά

Έχετε ανεφοδιασμό κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση σας με τα αθλητικά ποτά ή μπαρ; Αν ναι, είστε πιθανώς διαγράφοντας το θερμιδικό έλλειμμα που μόλις earned.3 Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αθλητές πρέπει αθλητικά ποτά, αλλά για τους περισσότερους αθλούμενοι νερό είναι η καλύτερη επιλογή για την ενυδάτωση. Και μετά συμπλήρωμα προπόνηση διατροφή σας είναι πιθανόν να μην βοηθούν ούτε. Υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στην αγορά και, δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνουν τίποτα, αλλά κάνουν κενές υποσχέσεις και στραγγίστε το πορτοφόλι σας.

Διορθώστε το σφάλμα: Αντί να επενδύουν σε μπαρ, ποτά, ή συμπληρωμάτων, να επενδύσουν σε μια επίσκεψη με ένα διαπιστευμένο σπορ διατροφολόγος ή διαιτολόγος. Θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετό από το σωστό είδος των θερμίδων να ανακάμψει επαρκώς από την προπόνηση σας. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσουν και ίσως καταρρίψουν τους ισχυρισμούς του συμπληρώματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

τελική Σκέψης

Ανεξάρτητα από το μέγεθός σας, η άσκηση πρέπει πάντα να είναι ένα μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας. Θα αντιμετωπίσετε αμέτρητα οφέλη για την υγεία, αν συμμετέχουν σε φυσική δραστηριότητα κάθε μέρα. Αλλά αν επιδίδονται σε ένα πρόγραμμα άσκησης ειδικά για να χάσουν βάρος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να βελτιστοποιήσετε το σχέδιό σας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Κάντε μόνο μερικές μικρές προσαρμογές, αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη, και είστε πιο πιθανό να δείτε τα αποτελέσματα της κλίμακας.

 

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.